fbpx

Κάνε αυτό το τεστ αυτοαξιολόγησης δωρεάν και μάθε τα δυνατά και αδύνατα σου σημεία!

Προσπαθείς να μπεις στην αγορά εργασίας; Θες να μάθεις ποιες είναι οι δυνατότητες σου και ποιες οι αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσεις; Αν σου λέγαμε ότι υπάρχει ένα test που μπορεί να σου απαντήσει και είναι εντελώς δωρεάν, θα το έκανες;

Μάθε λοιπόν ότι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Youth Empowered που προσφέρει η εταιρεία Α/φοί Λανίτη, σου δίνει ένα εργαλείο για να προετοιμαστείς κατάλληλα για το ξεκίνημα της καριέρας σου.

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας www.youthempoweredhub.com.cy μπορείς να έχεις δωρεάν πρόσβαση στο διαδραστικό gamified test αυτοαξιολόγησης της Owiwi και να ανακαλύψεις καλύτερα τον εαυτό σου! Κάνε το test ΕΔΩ!

Δες τι έχεις να κερδίσεις και πώς να κάνεις το test!

www.youthempowered.com.cy

Το δημιουργικό gamified τεστ αυτοαξιολόγησης σε βοηθά:

  • να ανακαλύψεις τα πραγματικά σου ταλέντα και να τα αναδείξεις,
  • να εξασκήσεις τις δεξιότητές σου,
  • να ανακαλύψεις τα δυνατά σου σημεία,
  • να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας.

Επιλέγοντας έναν από τους 8 χαρακτήρες που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά σου, ξεκινάς ένα ταξίδι παίρνοντας αποφάσεις, διαλέγοντας την καλύτερη και την χειρότερη επιλογή, χρησιμοποιώντας τη λογική και τη φαντασία σου. Σου εγγυόμαστε ότι θα μείνεις έκπληκτος με τα αποτελέσματα!

Πώς να κάνεις το test:

www.youthempowered.com.cy
  1. Μπες στο www.youthempoweredhub.com.cy & κάνε εγγραφή
  2. Πάτα στην επιλογή “Test αυτοαξιολόγησης της Owiwi” & βάλε ξανά τα στοιχεία σου
  3. Κάνε το test, εντελώς δωρεάν, για να μάθεις τα δυνατά και αδύνατα σημεία σου

Ολοκληρώνοντας όλα τα στάδια, αποκτάς το προσωπικό σου πιστοποιητικό που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο βιογραφικό σου στο LinkedIn.

Η ψηφιακή πλατφόρμα www.youthempoweredhub.com.cy είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους νέους, ανεξαρτήτως πτυχίων και εμπειρίας.

Με την εγγραφή σου μπορείς να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητες που σου δίνει η πλατφόρμα και να αποκτήσεις, με τη μορφή e-learning, προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, λαμβάνοντας καθοδήγηση από μέντορες-στελέχη της αγοράς.

Κάνε κι εσύ το διαδραστικό test αυτοαξιολόγησης της Owiwi σήμερα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending