fbpx

Πήγαινε στην Ενημερωτική Ημερίδα: «Erasmus+ Info Day: Συμμετοχή – Εκπαίδευση – Κινητικότητα»!

Με την ευκαιρία της πρόσκλησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για υποβολή αιτήσεων για σχέδια Erasmus+ για το έτος 2020, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου μαζί με το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Erasmus+ Info Day: Συμμετοχή – Εκπαίδευση – Κινητικότητα». Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/12/2019, στις 16:30-19:30, στο Συνεδριακό Κέντρο FILOXENIA στη Λευκωσία.

Στόχος της εκδήλωσης, είναι να ενημερωθούν όλοι οι νέοι, φοιτητές, σπουδαστές, δάσκαλοι, καθηγητές αλλά και όσοι ανήκουν σε μια ΜΚΟ, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, ένα δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό, για τις ευκαιρίες συμμετοχής, εκπαίδευσης, κινητικότητας, καθώς και για συμπράξεις για ανταλλαγή καλών πρακτικών και παραγωγή καινοτομίας που θα προσφερθούν το 2020 από το πρόγραμμα Erasmus+.

Μέσα από αναλυτικές παρουσιάσεις, από τις δύο Εθνικές Υπηρεσίες του προγράμματος στην Κύπρο, αλλά και συζήτηση με δικαιούχους του προγράμματος, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν οι ίδιοι να αξιοποιήσουν το Erasmus+ για να κινητοποιηθούν, να εκπαιδευτούν, να καταρτιστούν, να προσφέρουν εθελοντικά, να αναπτύξουν συμπράξεις και να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες. Οι παρουσιάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα ΚΕΡΥΝΕΙΑ, ενώ η συζήτηση με του δικαιούχους θα γίνει κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, στο εστιατόριο ΧΑΛΚΟΣ εντός του Συνεδριακού Κέντρου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις δύο Εθνικές Υπηρεσίες και τις επερχόμενες εκδηλώσεις, μπορείτε να βρείτε στην κοινή ιστοσελίδα του προγράμματος, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τον σύνδεσμο.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending