fbpx

Είδες τι γκολάρα σημείωσε ο Son της Tottenham απέναντι στην Burnley; (video)

Το περασμένο Σάββατο όλοι στην Αγγλία συζητούν γι’ αυτό. Ο Jose Mourinho δήλωσε κατενθουσιασμένος και όταν ένας άνθρωπος σαν τον Πορτογάλο εντυπωσιάζεται, σημαίνει πως πρόκειται για κάτι εξαιρετικό.

Ο Heung-Min Son απέναντι στην Burnley πέτυχε ένα τέρμα παγκόσμιας κλάσης! Παίρνοντας την μπάλα, λίγο έξω από την περιοχή της Tottenham, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σημείωσε το τέρμα της χρονιάς!

Το χρονόμετρο έγραφε 30.55 όταν πήρε την μπάλα ο Κορεάτης που χρειάστηκε μόλις 12 δευτερόλεπτα να διασχίσει το γήπεδο και να σκοράρει.

Να πώς το περίγραψε ο ίδιος ο Son:

Είδα τον Dele (Alli) να τρέχει αριστερά και γύρω πολλούς παίκτες της Burnley. Προσπάθησα να πασάρω πρώτα στον Dele, ήταν αμαρκάριστος, αλλά τον ακολουθούσε ο δεξιός μπακ της Burnley κάτι που το έκανε αδύνατο, έτσι σκέφτηκα “Να πάω;” Ήταν η ιδανική στιγμή για να βάλω το booster μου! 

Μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ήμουν μπροστά από το τέρμα, πραγματικά έκπληκτος και ειδικά όταν σκοράρεις ένα τέτοιο τέρμα εντός έδρας σε γεμίζει περηφάνια. Ήταν εκπληκτικό!

Ήμουν τόσο κουρασμένος μετά από τόσο τρέξιμο, αλλά ήμουν ακόμα συγκεντρωμένος στο τελείωμα μου και ήθελα να το τελειώσω καλά. Φαντάσου να πηγαίνεις τόσο καλά πριν το τέρμα και να το χάνεις – Θα ήμουν πολύ στενοχωρημένος!

Προσπάθησα να συγκεντρωθώ και να το τελειώσω καλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που σκόραρα αυτό το τέρμα!

Δες το τέρμα που σημείωσε ο Son πιο κάτω:

Θα ψήφιζες αυτό το τέρμα ως το κορυφαίο της χρονιάς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending