fbpx

5 στέκια που είναι ιδανικά για το διάβασμα των τελικών εξετάσεων!

Η περίοδος των τελικών εξετάσεων είναι η πιο πιεστική για εμάς τους φοιτητές, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την περάσουμε κλεισμένοι στο σπίτι μας!

Επειδή ως γνωστόν καφές και εξετάσεις πάνε μαζί, μαζέψαμε 5 στέκια που μπορείς να πας για να αλλάξεις περιβάλλον και να κάνεις λίγο πιο… απολαυστικό το διάβασμά σου!

Αυτά είναι λοιπόν 5 στέκια που μπορείς να διαβάσεις άνετα για τις τελικές σου εξετάσεις:

1
Mikel Coffe Company Cyprus – Αγλαντζιά

Το Mikel Coffee Company Cyprus, στην Αγλαντζιά, είναι κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει γίνει το στέκι φοιτητών (και όχι μόνο), αφού έχει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για διάβασμα!

Ακόμη, αν θέλεις να διαβάσεις με την ησυχία σου ή να συνεργαστείς με τους συμφοιτητές σου, υπάρχει ένα ειδικό δωμάτιο με ηχομόνωση έτσι ώστε να μην σε ενοχλεί κανένας!

2
Το Υφαντουργείο

Στο Υφαντουργείο, στην παλιά Λευκωσία, με μόλις 5 ευρώ (το αντίτιμο της εισόδου) μπορείς να απολαύσεις  all you can drink καφέδες.

Τις Δευτέρες,  προσφέρει σε όσους το εμπιστεύονται δωρεάν πίτσες! Τι λες; Δεν είναι το καλύτερο κίνητρο για διάβασμα;!

3
Wayne’s Coffee Cyprus

Το Wayne’s Coffee Cyprus, στην οδό Αγίου Νικολάου στην Έγκωμη, διαθέτει θρανία, ιδιαίτερα φωτιστικά και απευθύνεται ξεκάθαρα σε όλους τους φοιτητές!

Είναι ένα στέκι που σε εμπνέει να διαβάσεις και αποτελεί μια καλή επιλογή για όσους προτιμούν να διαβάζουν σε café αλλά θέλουν ταυτόχρονα και την ησυχία τους!

4
Caffè Nero Ονασαγόρου

Ο 2ος  όροφος του Caffè Nero στην Ονασαγόρου, είναι αναμφίβολα τέλειος για μελέτη, αφού έχει όλα όσα θες: ησυχία, άνετες καρέκλες, μεγάλα τραπέζια και… πρίζες για το laptop και κινητό σου (σημαντική λεπτομέρεια)!

5
Coffee Beanery Cyprus

Το Coffee Beanery στην Αγλαντζιά είναι και αυτό ένα café όπου μπορείς να διαβάσεις, ειδικά τα πρωινά που είναι ησυχία!

Το καλύτερο είναι ότι αν μετά το διάβασμα θέλεις και το γλυκάκι σου, μπορείς να απολαύσεις frozen yogurt παγωτό με μόνο €3.50!

Εσύ σε ποιο café θα πας για να διαβάσεις για τις τελικές σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending