fbpx

Αυτοί οι 5 λόγοι θα σε πείσουν να ταξιδέψεις κι εσύ σύντομα στη Σρι Λάνκα!

Σου αρέσει να γυρίζεις τον κόσμο; Ως φοιτητής, θα θες σίγουρα να προσθέσεις στο checklist σου ξεχωριστές στιγμές από διαφορετικά και ιδιαίτερα ταξίδια!

Εκτός από τα Χριστούγεννα, οι επόμενες διακοπές για τις οποίες ανυπομονείς, είναι εκείνες του Πάσχα. Ευκαιρία να χαλαρώσεις πριν την εξεταστική και να εξερευνήσεις έναν ξένο προορισμό.

Αν θες λοιπόν να ζήσεις αξέχαστες εμπειρίες το φετινό Πάσχα, σου προτείνουμε να πας στη Σρι Λάνκα! Συγκεκριμένα, ταξιδεύοντας μέσω του Pluton Travel, θα έχεις έτοιμο και οργανωμένο πρόγραμμα με τη διαμονή, τα γεύματα, και τις μεταφορές σου εκεί! Το σκέφτεσαι ακόμη;

Δες γιατί να επιλέξεις το Pluton Travel για το ταξίδι σου στη Σρι Λάνκα:

1
Οι ομορφιές της Σρι Λάνκα

Ήξερες ότι πιο παλιά ονομαζόταν Κεϋλάνη και βρίσκεται στα νότια της Ινδίας; Σήμερα η πανέμορφη Σρι Λάνκα φημίζεται για τα: Διαμάντια, ζαφείρια, τσάι και κανέλα της.

Οι χαμογελαστοί κάτοικοι, οι παραδοσιακές πολύχρωμες ψαρόβαρκες και οι καταγάλανες παραλίες, είναι μερικά χαρακτηριστικά που την κάνουν έναν ιδανικό εξωτικό προορισμό. Ειδικά αν αγαπάς τα ζώα, θα λατρέψεις τους ελέφαντες που είναι συχνό θέαμα – ίσως πετύχεις φάλαινες και λεοπαρδάλεις.

Μπορείς επίσης να θαυμάσεις μέσω τρένου, το ατελείωτο πράσινο στα βουνά και στις πεδιάδες τσαγιού. Αν είσαι fan της θάλασσας και του surfing, αυτό το ταξίδι είναι μια καλή ευκαιρία για να μάθεις να… δαμάζεις εύκολα τα κύματα, στις πανέμορφες παραλίες!

Με εγγυημένη αναχώρηση στις 11/04/2020, με πτήσεις της Qatar Airways και καθημερινές εκδρομές με 7 γεύματα, πιστεύουμε πως θα ζήσεις ένα ξεχωριστό ταξίδι 11 ημερών (8 βράδια) σε τιμή από €1795! Μάθε περισσότερα για το ταξίδι ΕΔΩ!

2
Περιπέτεια με σαφάρι

Την 4η και 8η μέρα του προγράμματος (14/4 & 18/4), θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά την εμπειρία 2 σαφάρι. Την πρώτη μέρα, μετά από ένα χορταστικό πρόγευμα στο ξενοδοχείο, θα φτάσεις στο Εθνικό Πάρκο Μινερίγια για σαφάρι με jeep, θαυμάζοντας μερικούς από τους θησαυρούς της άγριας ζωής της περιοχής.

Αν δεν φοβάσαι τα ύψη και θες να δεις την υπέροχη θέα από ψηλά, έχεις την επιλογή να κάνεις μια μοναδική περιήγηση με αερόστατo. Σημαντική λεπτομέρεια: Να ξυπνήσεις από τις 5:00 το πρωί!

Το 2ο σαφάρι αφορά το Εθνικό Πάρκο Γιάλα. Αφού ξεκουραστείς στο ξενοδοχείο, ακολουθεί Σαφάρι με jeep 4×4. Θα θαυμάσεις τα τοπία και τους μεγαλοπρεπείς ελέφαντες, τα πανέμορφα παγώνια, τις μεγάλες μαύρες αρκούδες και τις ευκίνητες λεοπαρδάλεις που κλέβουν την παράσταση. Το σίγουρο; Δεν θα σταματάς τις φωτογραφίσεις!

3
Ψάρεμα σε ξυλοπόδαρα

Την 9η μέρα του προγράμματος (19/4), η περιπέτεια ξεκινά παρατηρώντας τους ψαράδες στη θάλασσα να στέκονται σε ένα ξυλοπόδαρο, το οποίο είναι καρφωμένο βαθιά στον πυθμένα της θάλασσας. Αυτή είναι μια από τις πιο αρχαίες τεχνικές αλιείας της Σρι Λάνκα.

Αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, μπορεί να επισκεφθείς και το Turtle Hatchery (Φάρμα Αναπαραγωγής Χελώνων), που ιδρύθηκε το 1981 και ήταν μια από τις πρώτες προσπάθειες να προστατευθούν οι τοπικές χελώνες υπό εξαφάνιση. Πλέον είναι υπεύθυνο για την προστασία της άγριας πανίδας και χλωρίδας της Σρι Λάνκα, προσφέροντας μια διαφορετικού είδους εμπειρία, που θα εκτιμήσεις σίγουρα! Μάθε περισσότερα για το ταξίδι ΕΔΩ!

4
Κρουαζιέρα παρατήρησης φαλαινών

Την 10η μέρα θα την έχεις ως ελεύθερη, για να απολαύσεις τις τελευταίες σου στιγμές στη Σρι Λάνκα. Μπορείς να πας σε μία κρουαζιέρα παρατήρησης φαλαινών, για να θαυμάσεις τα διαφορετικά είδη που κολυμπούν ελεύθερα στα καταγάλανα νερά.

Για να λέμε και την αλήθεια, δεν είναι μια εμπειρία που θα σου τύχει ξανά στο προσεχές μέλλον (αν δεν το επιδιώξεις)!

5
Εμπειρίες ατόμων που ταξίδεψαν στη Σρι Λάνκα με Pluton Travel

Περάσαμε αξέχαστα! Χάρη στην οργάνωση του Pluton Travel, είδαμε πανέμορφα μέρη και γνωρίσαμε ανθρώπους που θα θυμόμαστε για πάντα! Ο ξεναγός μας στη Σρι Λάνκα, Σισίρα, ήταν για μια εβδομάδα μαζί μας, πρόθυμος να μας εξηγήσει τα πάντα και να μας διευκολύνει σε ό,τι χρειαζόμασταν!” – Κωνσταντίνος & Ειρήνη, 2019
Καταπληκτική εμπειρία! Ένα ταξίδι ζωής με περιπέτεια, γέλιο και αξέχαστες στιγμές. Η οργάνωση του ταξιδιού, στην πιο ρομαντική στιγμή της ζωής μας ήταν καταπληκτική!” – David & Thelma, 2018

Θα ήθελες να ζήσεις κι εσύ σύντομα αυτές τις εμπειρίες στη Σρι Λάνκα;

Μάθε περισσότερα για το ταξίδι ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending