fbpx

5 παικταράδες που το συμβόλαιο τους λήγει το καλοκαίρι του 2020!

Μπορεί η ποδοσφαιρική σεζόν να είναι σε πλήρη εξέλιξη, αλλά η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη πλησιάζει με όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να ψάχνουν τις ιδανικές πινελιές για να δυναμώσουν το ρόστερ τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ο Γενάρης, πάντως, αναμένεται να είναι αρκετά ζεστός, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως από την 1η του μήνα, αρκετοί παίκτες με αποδεδειγμένα πολλές δυνατότητες θα μπορούν να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους.

Στο κείμενο που ακολουθεί μπορείς να δεις 5 παικταράδες που το συμβόλαιο τους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι:

1
Luka Modric

Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο το 2018 πατά αισίως στα 34 του και στη φετινή σεζόν δεν θυμίζει και πολλά από όσα τον έκαναν ένα από τα καλύτερα χαφ στον κόσμο.

Ο Luka Modric είναι στη Μαδρίτη από το 2012 με το παρόν συμβόλαιο του με τη Real Madrid να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρά τις σκέψεις που έγιναν για ανανέωση του για ακόμα ένα χρόνο, δεν έγινε οποιαδήποτε κίνηση από πλευράς της διοίκησης των merengues μέχρι στιγμής, ενώ τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί ως φήμη πως ίσως ο Modric δοθεί στη Napoli ως μέρος της πρότασης για αγορά του Kalidou Koulibaly από τους Μαδριλένους.

2
Ever Banega

Από το 2017 βρίσκεται στη Σεβίλλη ο Ever Banega. Σε αυτή την τριετία ο Αργεντινός είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία των Σεβιγιάνων, αλλά ίσως αυτή να είναι η τελευταία του σεζόν στο “Sanchez Pizjuan”.

Το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη ακούστηκαν φήμες για ενδιαφέρον της Boca Juniors, της Fiorentina, της Galatasaray, αλλά και της Inter Miami, της ομάδας του David Beckham.

Ο ίδιος ο Banega πάντως θέλει να παραμείνει στον ισπανικό νότο, αφού σε συνέντευξη του τον Νοέμβριο τόνισε πως η οικογένεια του και ο ίδιος είναι χαρούμενοι στη Σεβίλλη, θέλει να παραμείνει στο σύλλογο και η διοίκηση είναι ενήμερη γι’ αυτό.

3
Dries Mertens

Από το 2013 βρίσκεται στη Napoli ο Dries Mertens με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν πως αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στους “partenopei”.

Ήδη από το καλοκαίρι ακούστηκαν φήμες για ενδιαφέρον ομάδων για τον Βέλγο επιθετικό που από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα επιθυμεί.

Inter Milan, Arsenal, Tottenham, Juventus και AC Milan είναι μερικές από τις ομάδες που έβαλαν στο μάτι τον Mertens,  που σε δηλώσεις του τον Οκτώβριο ανέφερε:

” Στο τέλος της σεζόν θα αξιολογήσω αν θα ανανεώσω ή όχι το συμβόλαιο μου, αλλά είναι νωρίς ακόμα. Δεν είμαι σε θέση να αποκλείσω τίποτα!”

4
Edinson Cavani

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Edinson Cavani είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του. Πρώτα στην Palermo, μετά στη Napoli και από το 2013 στην PSG απέδειξε και με το παραπάνω την αξία του.

Τα πράγματα στη φετινή σεζόν δεν πάνε και πολύ καλά για τον Ουρουγουανό.

Ένας τραυματισμός στο ξεκίνημα της σεζόν σε συνδυασμό με την καλή παρουσία των Mbappe, Icardi και Neymar σημαίνει πως ο Cavani, που τον Φεβρουάριο θα γιορτάσει τα 33α του γενέθλια, δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής.

Το συμβόλαιο του με τους Παριζιάνους λήγει το καλοκαίρι του 2020 και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν.

Ήδη, ακούγεται πως η Atletico Madrid θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει από τον χειμώνα, ενώ ο ατζέντης του δεν έκλεισε καμιά πόρτα αναφέροντας πως και η Serie A είναι μια πιθανότητα για τον πελάτη του.

5
Christian Eriksen

Από το καλοκαίρι κιόλας ο Christian Eriksen δήλωσε πως χρειάζεται νέες προκλήσεις στην καριέρα του και θέλει να αποχωρήσει από την Tottenham.

Τότε, η Real Madrid φάνταζε ως ένας πιθανός προορισμός για τον Δανό, αλλά η κίνηση από πλευράς των “los blancos” δεν έγινε.

Σήμερα, μετά και την έλευση του Jose Mourinho δεν άλλαξε κάτι στην υπόθεση του Δανού, με τον Πορτογάλο προπονητή, μάλιστα, να δηλώνει σχετικά πως ο Eriksen δεν θα παραμείνει στους Λονδρέζους.

Με αυτά τα δεδομένα, μια μεταγραφή τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανή για τον 27χρονο Δανό με τις Real Madrid, Barcelona και Manchester United να είναι οι κύριες υποψήφιες για την απόκτηση του, την ώρα που και η Juventus και η Bayern Munich φαίνεται να τον διεκδικούν.

Ποιος νομίζεις πως θα μας απασχολήσει περισσότερο αυτόν τον Γενάρη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending