La Casa de Papel: Μάθε τις εκπλήξεις και πότε θα προβληθεί η 4η σεζόν!

Η στιγμή που περίμενες έφτασε! Έγινε η επίσημη ανακοίνωση από το Netflix για την ημερομηνία που μπορείς να δεις την αναμενόμενη 4η σεζόν της πετυχημένης σειράς “La Casa De Papel“!

Όπως θα δεις πιο πάνω, κυκλοφόρησε 1 teaser video ανακοινώνοντας μέσα την επίσημη ημερομηνία προβολής της 4ης σεζόν: 3 Απριλίου 2020.

Οι εκπλήξεις στη νέα σεζόν

Θα δούμε και τον Ryan Reynolds στη σειρά; Σύμφωνα με πηγές, ο διάσημος ηθοποιός θα συμμετέχει στη σειρά ζητώντας βοήθεια από τον Professor, με κύριο σκοπό να προωθήσει την ταινία του6 Underground” (τακτικήcrossover” όπως είναι γνωστή.)

Μάθε πως περισσότεροι από 34 εκ. λογαριασμοί στο Netflix είδαν τουλάχιστον 1 επεισόδιο της 3ης σεζόν μέσα στις πρώτες 7 ημέρες, ενώ το 70% από αυτούς είδαν ολόκληρη τη σεζόν μέσα σε μόλις μια εβδομάδα.

Ήξερες ότι η σειρά έγινε η πιο δημοφιλής ξενόγλωσση (εκτός αγγλικών) από τότε που ξεκίνησε το 2017;

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημιουργού, Alex Pina, η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμη και οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες θα επιστρέψουν πιο δυνατοί. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο, σε μια συνέντευξη Τύπου, ανέφερε:

Είναι μια ομάδα ανθρώπων, που έχουν ακόμη πολλά να πουν. Μας πήρε αρκετό καιρό να αποφασίσουμε, θέλαμε να σεβαστούμε τη δουλειά μας.

Οι δημοσιεύσεις της Úrsula Corberó

 

View this post on Instagram

 

Muy del método ???? #LCDP3

A post shared by Úrsula Corberó ???? (@ursulolita) on

 

View this post on Instagram

 

Menudo viaje #LCDP3 ???? Gracias por tanto amor. Id preparándoos para la cuarta… ????

A post shared by Úrsula Corberó ???? (@ursulolita) on

Επιβεβαίωση ήρθε και από την αγαπημένη μας Τόκιο, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Μα τι ταξίδι ήταν το LCDP3! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Ετοιμαστείτε για την 4η σεζόν!“.

Ανυπομονείς κι εσύ να δεις σύντομα τη συνέχεια της πετυχημένης σειράς;