fbpx

Οι νέες top 5 ταινίες που θα θες να δεις κι εσύ αυτόν τον Γενάρη στα K CINEPLEX!

Για πολλούς ο Ιανουάριος είναι αφορμή για αλλαγές! Η νέα χρονιά φαίρνει μαζί της νέους στόχους, νέες εμπειρίες και ίσως καινούρια ρίσκα. Ξεκίνησες να θέτεις κι εσύ τα “New Year’s Resolutions” σου;

Σου προτείνουμε να πας σύντομα στους κινηματογράφους για τις νέες ταινίες του  φετινού Γενάρη, για ξεχωριστές βραδιές αυτή την εποχή!

Σου συγκεντρώσαμε λοιπόν τις top 5 ταινίες που θα θες να δεις κι εσύ τον πρώτο μήνα του χρόνου, μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
Jumanji: The Next Level

Στο Jumanji: The Next Level, η παρέα επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά το παιχνίδι έχει αλλάξει. Επιστρέφοντας πίσω στο Jumanji για να σώσουν έναν από την ομάδα τους, ανακαλύπτουν πως δεν είναι τίποτα όπως το περίμεναν.

Οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν άγνωστες και ανεξερεύνητες πίστες από τις άγνωστες ερήμους μέχρι τα χιονισμένα βουνά, για να μπορέσουν να δραπετεύσουν και να βγουν νικητές σε ένα από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια του κόσμου.

Πρωταγωνιστούν οι: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart

Η αναμενόμενη Κωμωδία Δράσης και Περιπέτειας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 2 Ιανουαρίου 2020.

2
Dolittle

Εφτά χρόνια μετά τον χαμό της συζύγου του, ο εκκεντρικός Δρ. Dolittle (Robert Downey Jr.) ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της Βασίλισσας Βικτώριας, έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά τα εξωτικά του ζώα.

Όταν όμως η νεαρή βασίλισσα (Jessie Buckley) αρρωσταίνει σοβαρά, ο αυτοεξόριστος Dolittle αναγκάζεται να αναχωρήσει για μια περιπέτεια  επικών διαστάσεων  ώστε να αναζητήσει το αντίδοτο σε ένα μυθικό νησί. Θα πρέπει να επανακτήσει λοιπόν τις ικανότητες και το κουράγιο του, καθώς θα αναζητήσει παλιούς αντιπάλους του και θα ανακαλύψει θαυμαστά πλάσματα.

Πρωταγωνιστούν οι: Tom Holland, Robert Downey Jr., Emma Thompson

Η αναμενόμενη οικογενειακή Κωμωδία Περιπέτειας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 16 Ιανουαρίου 2020.


Θες να βλέπεις όλα τα κινηματογραφικά νέα, καθώς και τις προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!


3
Bad Boys For Life

Τα «Bad Boys» επιστρέφουν για την πιο έντονη τους περιπέτεια, παρά το γεγονός ότι ο Marcus θέλει να αποσυρθεί και να γίνει οικογενειάρχης, ενώ ο Mike παραμένει ο πιστολέρο του διδύμου.

Ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά όταν ένας Αλβανός μισθοφόρος, ο αδερφός του οποίου σκοτώθηκε, τους υπόσχεται ένα μεγάλο bonus.

Πρωταγωνιστούν οι: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig

Η αναμενόμενη ταινία Εγκλήματος Δράσης, με στοιχεία Κωμωδίας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 16 Ιανουαρίου 2020.

4
Gretel and Hansel

https://www.youtube.com/watch?v=7dvkSlkQYxM

Σε μια παραμυθένια εξοχή, ένα νεαρό κορίτσι που μαζί με τον μικρότερο αδερφό της αναζητούν φαγητό, καταλήγουν σε ένα δάσος, όπου κρύβεται μια πολύ άσχημη έκπληξη και για τους δύο.

Πρωταγωνιστούν οι: Sophia Lillis, Alice Krige, Jessica De Gouw

Η αναμενόμενη ταινία Φαντασίας, Τρόμου και Θρίλερ, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 30 Ιανουαρίου 2020.

5
The Gentlemen

Ο Αμερικανός εφοπλιστής Mickey Pearson θέλει να πουλήσει όσο-όσο την αυτοκρατορία μαριχουάνας που έχτισε στο Λονδίνο.

Όταν γίνεται γνωστό ότι ο Pearson θέλει να εξαγοράσει την επιχείρηση για πάντα, αυτή η κίνηση πυροδοτεί σχέδια, συνομωσίες, δωροδοκίες και εκβιασμούς. Τότε εκείνος καταπολεμά τους γύρω του, επειδή προσπαθούν να του πάρουν αυτό που έχει φτιάξει.

Πρωταγωνιστούν οι: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Michelle Dockery

Η αναμενόμενη ταινία Εγκλήματος και Δράσης, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 30 Ιανουαρίου 2020.


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending