fbpx

Μαζί με την Ελληνική Τράπεζα, πιστέψαμε στον Άνθρωπο, γράφοντας μία ιστορία γεμάτη από Ιστορίες Δύναμης!

Μαζί με την Ελληνική Τράπεζα, πιστέψαμε στον Άνθρωπο, γράφοντας μία ιστορία γεμάτη από Ιστορίες Δύναμης.

Τον περασμένο Απρίλιο, μέσα από μία μεγάλη εκστρατεία, η Ελληνική Τράπεζα εγκαινίασε μία σπουδαία κοινωνική δράση με πρωταγωνιστές τον άνθρωπο προς τον συνάνθρωπο και σταθερό αρωγό την Τράπεζα.

Στον πυρήνα της δράσης τοποθετήθηκε η αξία που έχει η πίστη στη δύναμη του συνανθρώπου μας και η καταλυτική της επίδραση στη ζωή του. Γιατί όταν πιστεύουμε σε κάποιον, του δίνουμε το κίνητρο να ανακαλύψει και ο ίδιος τη δύναμη που κρύβεται μέσα του και να υπερνικήσει όλα τα εμπόδια για να τα καταφέρει.

Η εκστρατεία καλούσε τον κάθε ένα από εμάς να μπει στο www.exeistidynami.com που δημιουργήθηκε ειδικά για την ενέργεια και να προτείνει έναν συνάνθρωπό μας που χρειάζεται υποστήριξη, για να βρει τη δύναμη και να πετύχει αυτό που στα δικά του μάτια έμοιαζε ακατόρθωτο.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες, η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική. Εκατοντάδες Προθέσεις Υποστήριξης υποβλήθηκαν, αποδεικνύοντας ότι ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη και η πίστη στον Άνθρωπο και στη δύναμή του είναι ζωντανές αξίες στην κοινωνία μας και συχνά το μόνο που χρειάζεται είναι μία αφορμή, ώστε να ενεργοποιηθούν και να αναδειχθούν.

Οι «Ιστορίες Δύναμης» που συγκίνησαν το παγκύπριο τους τελευταίους μήνες, ανέδειξαν την αξία που έχει η πίστη στη δύναμη του άλλου, κινητοποιώντας μας, ώστε να στεκόμαστε πάντα αλληλέγγυοι.

Παράλληλα, άφησαν ως πολύτιμη παρακαταθήκη στον καθένα μας την πεποίθηση ότι όλοι μπορούμε να ξεπερνάμε εμπόδια και να πετυχαίνουμε το ακατόρθωτο. Αρκεί κάποιος να πιστέψει σ’ εμάς και να μας πει « Έχεις τη δύναμη».

Mαζί με την Ελληνική Τράπεζα πιστέψαμε στον Άνθρωπο, και γράψαμε μία ιστορία γεμάτη Ιστορίες Δύναμης.

Δες όλες τις Ιστορίες Δύναμης εδώ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending