fbpx

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από το Πολύκεντρο Νεολαίας Λευκωσίας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου!

Με γιορτινή διάθεση και ατμόσφαιρα, το Πολύκεντρο Νεολαίας Λευκωσίας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), διοργανώνει χριστουγεννιάτικο πάρτι το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 από τις 11:00 μέχρι τις 14:00.

H εκδήλωση, η οποία θα διεξαχθεί στον χώρο του Πολύκεντρου Λευκωσίας (Τομπάζη 14, Λυκαβητός), είναι ανοιχτή στο κοινό και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες που ετοίμασαν οι καθηγητές/τριες και τα παιδιά των εργαστηρίων του προγράμματος «The Steamers».

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επιδείξεις από εργαστήρια ρομποτικής, εργαστήρι scratch για μετατροπή υπολογιστών σε ηλεκτροπαιχνίδια, καθώς και παρουσίαση από τα εκπαιδευτικά προγράμματα «Starlab» και «Earth Balloon» στις 11:30-12:00 και 12:00-12:30 αντίστοιχα.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τμήματα μουσικής (13:30-14:00), όπως επίσης χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και έκθεση από τα εργαστήρια ζωγραφικής και κατασκευών, θεατρικό δρώμενο, επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους από το Imagination Gaming Cyprus, ενώ θα διεξαχθεί και Up-cycling workshop για χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Στο πάρτι, θα προσφέρονται επίσης ροφήματα, σνακ και face painting για τα παιδιά.

Πήγαινε για να περάσεις ένα όμορφο πρωινό εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Πολύκεντρο Λευκωσίας (Τομπάζη 14, 1055 Λυκαβητός), στο τηλέφωνο 22877510.

** Στην εκδήλωση θα υπάρχει φωτογράφος και οι φωτογραφίες που θα ληφθούν, ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από τον Οργανσιμό Νεολαίας, για σκοπούς προώθησης του Προγράμματος «The STEAMers» (έκδοση διαφημιστικών εντύπων, παραγωγή βίντεο και δημοσίευσή τους σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, σελίδες και ιστότοπους)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending