fbpx

Μάθε για τις πιο νεανικές προσφορές που είναι κατάλληλες μόνο για άτομα 18-25!

Πόσες φορές απογοητεύτηκες γιατί άκουσες ότι “αυτό είναι ακατάλληλο για ‘σένα”; Αυτή τη φορά η λέξη «ακατάλληλο» θα σ’ αρέσει. Γιατί ήρθαν οι προσφορές που είναι αυστηρά ακατάλληλες για άτομα άνω των 25. Είναι όμως κατάλληλες για νέους 18-25!

Η Cyta δημιούργησε τα νέα προγράμματα YOUTH για Κινητή & Internet, που είναι σχεδιασμένα για τον δικό σου ιδιαίτερο τρόπο ζωής αλλά και το δικό σου budget.

Τα προγράμματα Youth καλύπτουν πλήρως κάθε σου ανάγκη για επικοινωνία! Αν το βράδυ θες να μιλήσεις με το άλλο σου μισό, αν θες να μοιραστείς με τους κολλητούς πώς ήταν η μέρα σου, αν θες να βρίσκεις τα καλύτερα στέκια, αν θες να ξέρεις τα νέα fashion trends, αν θες να δεις την αγαπημένη σου σειρά, αν θες να κάνεις online shopping… και τόσα άλλα!

Με τα νέα προγράμματα YOUTH από τη Cyta, μπορείς να επικοινωνείς με όποιον θες, όποτε θες όπου κι αν βρίσκεσαι και σε οικονομικές τιμές! Πάντα φυσικά στο αξιόπιστο δίκτυο της Cyta με τις γρήγορες ταχύτητες και την άψογη εξυπηρέτηση.

Δες τις επιλογές που έχεις με τα προγράμματα YOUTH από τη Cyta:

  • RED Youth – 4GB, 400 Λεπτά, 400 SMS και πολλά αλλά, με μόνο €23/μήνα,
  • Internet Youth – προσφέρει την υπηρεσία Internet Home 20Mbps, με δωρεάν εγκατάσταση, με €29/μήνα.
  • soeasy Youth – προσφέρει για 1η φορά τη δυνατότητα αγοράς συσκευής με δόσεις, ενώ παράλληλα προσφέρει 500MB δωρεάν με το 1ο top-up κάθε μήνα, και τη δυνατότητα αγοράς πακέτου 1GB με €5.
  • Καρτοσυμβόλαιο Youth – συνδυάζει τα ωφελήματα ενός συμβολαίου με την ευελιξία μιας προπληρωμένης κάρτας, προσφέροντας 2GB, 250 Λεπτά Ομιλίας και 250 SMS με €18/μήνα, αλλά δίνει παράλληλα και τη δυνατότητα για top-up όποτε το χρειαστείς.
  • 2play Youth – προσφέρει Internet Home 20Mbps και Σταθερή Τηλεφωνία, με δωρεάν εγκατάσταση με €31/μήνα.

Βέβαια, η διαφορετικότητα δεν φαίνεται μόνο στα ίδια τα προγράμματα, αλλά και στο διαφημιστικό σποτ που είναι πραγματικά cool! Όπως μάθαμε, το σκηνοθέτησε ένας νεαρός σκηνοθέτης, μόλις 23 ετών και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό, όπως θα δεις!

Σου θυμίζει κάτι αυτός ο τρόπος ζωής; ????

Μάθε περισσότερα για τα νέα προγράμματα Youth στο www.cyta.com.cy/youth-plans, καθώς και στα καταστήματα Cyta και σε ολόκληρο το Δίκτυο Συνεργατών της.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending