fbpx

Netflix: Αυτές είναι οι νέες σειρές που θα «κολλήσεις» από αυτόν τον χειμώνα!

Η νέα χρονιά, μπήκε δυναμικά με αλλαγές και θετικές σκέψεις (τουλάχιστον, έτσι θέλουμε να ελπίζουμε). Συνεπώς, η αγαπημένη πλατφόρμα σειρών και ταινιών του Netflix δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω.

Μάθε πως από τον Ιανουάριο του 2020 έρχονται ξεχωριστές προσθήκες σε σειρές που θα σε συντροφεύουν (και) αυτή την περίοδο!

Δες πιο κάτω ποιες σου προτείνουμε:

1
Dracula

Ετοιμάσου για τον γνωστό θρύλο του κόμη Δράκουλα που έρχεται με νέες ιστορίες. Παρακολούθησε τα ακραία εγκλήματα του βρικόλακα καθώς και τις αδυναμίες του που βγαίνουν στην επιφάνεια.

  • Διαθέσιμη από 1η Ιανουαρίου.

Το μόνο δύσκολο για αυτές τις cheerleaders (εκτός από τις προπονήσεις και τις επιδόσεις τους), είναι οι ιστορίες της κάθε νίκης, από την κάθε αθλήτρια ξεχωριστά.

Το νέο ντοκιμαντέρ, παρουσιάζει την ιστορία της πρωταθλήτριας εθνικής ομάδας (με 14 νίκες) από το  Navarro College στην Corsicana των Η.Π.Α.

  • Διαθέσιμη από τις 8 Ιανουαρίου.

2
AJ and the Queen

 

Η drug queen Rubi Red ταξιδεύει στην Αμερική με ένα παλιό τροχόσπιτο όταν συναντά μια 10χρονη, την AJ, με ιδιαίτερο χαρακτήρα και συμπεριφορά, που της προσφέρει συντροφιά και βοήθεια.

  • Διαθέσιμη από τις 10 Ιανουαρίου.

3
Medical Police

Από τους δημιουργούς του “Childrens Hospital” (με τους Rob Huebel και Erinn Hayes) έρχεται το αντίστοιχο “Medical Police” με τους ίδιους πρωταγωνιστές, με στόχο να καταστρέψουν έναν θανατηφόρο ιό.

  • Διαθέσιμη από τις 10 Ιανουαρίου.

4
Giri/Ηaji

Με οδηγό το καθήκον και εχθρό τη ντροπή, ένας detective από το Tokyo ρισκάρει τη δουλειά, την οικογένεια και την τιμή του, καθώς ταξιδεύει στο Λονδίνο, προς αναζήτηση του χαμένου του αδερφού. Ποιο θα είναι το μυστικό που τους είχε χωρίσει εξ αρχής;

  • Διαθέσιμη από τις 10 Ιανουαρίου.

5
A R E S

https://youtu.be/rOj_F45kZ54

Μία φιλόδοξη φοιτήτρια έχει θέσει στόχο να γίνει μέρος της ελίτ του Άμστερνταμ. Έτσι, συμμετέχει σε μία κλειστή οργάνωση, αγνοώντας το τρομακτικό μυστικό που κρύβεται από πίσω.

  • Διαθέσιμη από τις 17 Ιανουαρίου.

Ποια σειρά λες να ξεκινήσεις σύντομα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending