fbpx

5 καλοκαιρινές μεταγραφές που απογοήτευσαν στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος!

Έχουμε διανύσει περίπου το μισό πρωτάθλημα της περιόδου 2019-2020. Ένα πρωτάθλημα που εξελίσσεται στο ίσως πιο συναρπαστικό των τελευταίων 10 χρόνων.

Ανόρθωση, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας φαίνεται πως θα πάνε μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ στα κάτω Δόξα, Παραλίμνι, Πάφος FC και Εθνικός Άχνας θα παλέψουν, όπως όλα δείχνουν για την αποφυγή της διαβάθμισης.

Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Κύπρο το καλοκαίρι με την προοπτική να βοηθήσουν τις ομάδες τους, κάτι το οποίο δεν έγινε μέχρι στιγμής.

Πιο κάτω θα βρεις 5 ποδοσφαιριστές που με τη μέχρι στιγμής παρουσία τους στα γήπεδα μας δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες γύρω από το όνομα τους:

1
Miku 

24h.com.cy

Με μόλις 154 λεπτά παρουσίας σίγουρα κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Nicolás Ladislao Fedor Flores, πιο γνωστού ως Miku.

Ο 34χρονος επιθετικός από τη Βενεζουέλα ήρθε στην Ομόνοια για να αποτελέσει το αντίβαρο του Matt Derbyshire και να βοηθήσει με τη σημαντική του εμπειρία, κυρίως από το πρωτάθλημα της La Liga.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Hening Berg, με πιο τρανταχτό παράδειγμα το παιχνίδι του Β’ γύρου με την ΑΕΚ, όπου με την απουσία του Derbyshire ο Νορβηγός προπονητής εμπιστεύτηκε τον Ανδρόνικο Κακουλή στο αρχικό σχήμα αντί τον Miku.

Μάλιστα, στο ίδιο παιχνίδι ο Berg έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον Miku δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως περιμένει περισσότερα πράγματα από τον ποδοσφαιριστή του.

2
Jay Simpson

goal.philenews.com

Την ανησυχία των Σαλαμιναίων που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση του Thiago Ferreira καθησύχασε η διοίκηση των ερυθρολεύκων με την απόκτηση του Jay Simpson.

Βλέπεις, το ποδοσφαιρικό βιογραφικό του Άγγλου εξτρέμ περιλαμβάνει παρουσία στην Arsenal, γεγονός που από μόνο του ήταν ικανό να δημιουργήσει προσδοκίες.

Το ξεκίνημα του Simpson κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικό ήταν με αποτέλεσμα να χάσει και τη θέση του στη βασική εντεκάδα.

Ξαναβρήκε θέση στον αγώνα με την Ανόρθωση, όπου και σκόραρε το μοναδικό του, μέχρι στιγμής, τέρμα, χωρίς να καταφέρει να σταθεροποιήσει ακόμα την απόδοση του με αποτέλεσμα μια να βρίσκεται στο βασικό σχήμα και μια όχι, “γράφοντας” μέχρι στιγμής 625 λεπτά συμμετοχής.

3
Karlao

sport-fm.com.cy

Περίεργη είναι η περίπτωση του Karlao. Στο πρώτο του πέρασμα από την Κύπρο με τη φανέλα της Σαλαμίνας ο Βραζιλιάνος επιθετικός εντυπωσίασε.

Έτσι, όταν τον απέκτησε η Δόξα Κατωκοπιάς δικαιολογημένα δημιουργήθηκε η πεποίθηση πως μπορεί να αποτελέσει ατραξιόν στο πρωτάθλημα μας.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πέρα για πέρα διαφορετική αφού παρά τις ευκαιρίες που πήρε ο 33χρονος επιθετικός απογοήτευσε. 

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ως βασικός ήταν στις 27 Οκτωβρίου στη βαριά ήττα της Δόξας από την Ανόρθωση με 0-6, ενώ τα τελευταία του αγωνιστικά λεπτά ήταν την 1 Δεκεμβρίου.

Συνολικά, με το πέρας 15 αγώνων ο Karlao μετρά 8 συμμετοχές (601 λεπτά) και μόλις 1 τέρμα.

4
Gevorg Ghazaryan

alphanews.live

Δεν πραγματοποίησε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι που μας πέρασε η ΑΕΛ, αλλά αναμφίβολα αυτή του διεθνούς με την εθνική Αρμενίας, Gevorg Ghazaryan, ήταν αυτή που ξεχώρισε.

Το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, όμως, πέρασε μάλλον αδιάφορα για τον 31χρονο Αρμένιο επιτελικό μέσο.

Κατέγραψε 9 συμμετοχές (οι 5 από αυτές στη βασική εντεκάδα) με την τελευταία να είναι στις 30 Νοεμβρίου απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Από τότε παραμένει στα pits εξαιτίας ενός τραυματισμού.

5
Bakary Sako

24sports.com.cy

Η αρνητικότερη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα είναι η Πάφος FC!

Οι Παφίτες με την περσινή τους παρουσία, αλλά και τα μεταγραφικά “μπαμ” του καλοκαιριού δημιούργησαν την εντύπωση πως θα μπορούσαν να μπουν σφήνα στους μεγάλους, κάτι που διαψεύστηκε πανηγυρικά.

Ίσως το μεγαλύτερο όνομα που έφεραν οι Παφίτες το καλοκαίρι, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα που ήρθαν ποτέ στην Κύπρο είναι ο Bakary Sako.

Ο εξτρέμ από τη Γαλλία, πριν την Πάφο, πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Premier League, με την ανακοίνωση του από την Πάφος FC να σκορπά ενθουσιασμό.

Μέχρι στιγμής, όμως, αγωνίστηκε μόλις 6 φορές στο πρωτάθλημα, με ένα τραυματισμό να τον κρατά παροπλισμένο από τις 10 Νοεμβρίου και το ισόπαλο 1-1 με το Παραλίμνι, όπου και σκόραρε το μοναδικό του τέρμα μέχρι στιγμής.

Από ποιο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα περίμενες περισσότερα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending