fbpx

Δωρεά ωαρίων: Εμπειρία ζωής – Μια κοπέλα που βίωσε τη διαδικασία της δωρεάς ωαρίων, αφηγείται την ιστορία της!

Η Άννα, μια κοπέλα που ευαισθητοποιήθηκε και έγινε δότρια ωαρίων, θέλοντας να βοηθήσει άλλες γυναίκες να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα και να αποκτήσουν παιδί, αφηγείται την εμπειρία ζωής που βίωσε και τους λόγους που την παρακίνησαν να λάβει μέρος σε αυτό το ταξίδι.

«H απόφαση μου να γίνω δότρια ωαρίων βασίστηκε σε μια σειρά από συγκυρίες. Στην αρχή, βίωσα την εμπειρία μιας συναδέλφου που αποφάσισε να γίνει δότρια ωαρίων. Έζησα μαζί της τη διαδικασία και πραγματικά ήταν υπέροχη. Ο ενθουσιασμός της που βοηθούσε στη δημιουργία μιας οικογένειας ήταν τόσο μεγάλος. Ακολούθως, γνώρισα μια γυναίκα που δυσκολευόταν να κάνει παιδιά, ενώ αργότερα γνώρισα ένα άτομο που είχε γεννηθεί μέσω δωρεάς ωαρίων. Οι τρεις αυτές περιπτώσεις με παρακίνησαν να λάβω μέρος και εγώ σε κάτι τόσο όμορφο και θαυμάσιο, όπως είναι η δωρεά ωαρίων.
Απευθύνθηκα στη μεγαλύτερη τράπεζα σπέρματος και ωαρίων, την Cryos. Η διαδικασία της δωρεάς είναι κάτι το μοναδικό. Διαφέρει από μια τυπική επίσκεψη στον γιατρό. Η Cryos πραγματοποιεί μια ολοκληρωμένη ιατρική εξέταση. Υποβάλλεσαι σε αιματολογικές και άλλες εξετάσεις για να είναι σίγουρο ότι είσαι υγιής, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά. Οι συντονίστριες δοτριών είναι εξαιρετικές. Είναι δίπλα σου σε κάθε βήμα της διαδικασίας.
Είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να βοηθήσω κάποιο ζευγάρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Υπάρχει αγάπη σε όλη αυτή τη διαδικασία και είναι συναρπαστικό για όλους. Για οποιονδήποτε καταφέρει να δημιουργήσει κάτι τόσο θαυμάσιο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το να βοηθήσω ανθρώπους να δημιουργήσουν οικογένεια, και να τους κάνω χαρούμενους.
Θέλω και εγώ να γίνω γονιός ενός παιδιού μια μέρα. Προς το παρόν, έχω ένα μικρό όμορφο κουτάβι και είναι τα πάντα για μένα. Μπορώ να καταλάβω τους γονείς, είτε ζώων είτε ανθρώπων, πώς αυτό το μικρό ζωάκι ή το μωρό γίνεται τα πάντα για ‘σένα».

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τη δωρεά ωαρίων επισκέψου το http://www.eggdonor.cryosinternational.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending