fbpx

Πήγαν για ψώνια στο The Mall of Engomi και κέρδισαν €200!

Τους νικητές του μεγάλου χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού του, ανακοίνωσε το The Mall of Engomi. Ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία επιβράβευσε τους επισκέπτες του για την εμπιστοσύνη τους στο The Mall of Engomi.

Οι τυχεροί του διαγωνισμού είναι οι Αναστασία Γουίλλιαμς, Άντρη Χριστοδούλου, Εύη Προκοπίου, Άντρια Κυριάκου, Nicolas Netien, Νίκη Μανώλη, Δέσποινα Κουτσόφτα, Βούλα Κολοκοτρώνη, Γεωργία Χριστοδούλου και Κέρρυ Κυριάκου.

Οι πιο πάνω επέλεξαν το αγαπημένο εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας για τις Χριστουγεννιάτικες τους αγορές και επιβραβεύθηκαν με δωροκουπόνια αξίας €200 έκαστος. Ο κάθε τυχερός θα διαλέξει από ποιο κατάστημα να είναι τα κουπόνια του, ώστε να ανταποκρίνονται στις δικές του ανάγκες/επιθυμίες για αγορές. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου.

Ο διαγωνισμός «Your Lucky Christmas» διήρκησε για όλο το Δεκέμβριο και κουπόνι συμμετοχής στην κλήρωση εξασφάλισαν όσοι έκαναν αγορές αξίας €30 και άνω σε όλα τα καταστήματα του The Mall of Engomi. Για παράδειγμα, με αγορές 30 ευρώ οι επισκέπτες έπαιρναν 1 κουπόνι, με 60 ευρώ 2 κουπόνια, κοκ.

Το The Mall of Engomi επιβράβευσε για άλλη μια φορά τους επισκέπτες του, ανταποδίδοντας την αφοσίωσή τους. Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους καταναλωτές και με διαγωνισμούς και άλλες ενέργειες τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικούν πλούσια δώρα.

Στο The Mall of Engomi μικροί και μεγάλοι μπορούν να προμηθευτούν ρουχισμό, αξεσουάρ, δώρα, είδη DIY και άλλα προϊόντα, που διατίθενται στο εμπορικό κέντρο της Έγκωμης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending