fbpx

5 λόγοι που δεν θα ξεχάσεις εύκολα το ταξίδι σου στο Βιετνάμ το φετινό Πάσχα!

Μια αγαπημένη συνήθεια πολλών (φοιτητών και μη) είναι τα ταξίδια στο εξωτερικό, καθώς τους γεμίζουν μοναδικές εμπειρίες! Ειδικά καθώς σπουδάζεις, είναι πολλές οι ευκαιρίες για ένα ξεχωριστό ταξίδι, χωρίς κατ’ ανάγκη να ταξιδέψεις κάπου κοντά.

Πριν το καλοκαίρι, οι διακοπές που όλοι περιμένουν, είναι εκείνες του Πάσχα. Αν θες λοιπόν να ζήσεις αξέχαστες εμπειρίες τον φετινό Απρίλη, σου προτείνουμε να πας στο Βιετνάμ!

Συγκεκριμένα, ταξιδεύοντας μέσω του Pluton Travel, θα έχεις έτοιμο και οργανωμένο πρόγραμμα με τη διαμονή, τα γεύματα, και τις μεταφορές σου εκεί! Θες να μάθεις τι διαφορετικό μπορείς να ζήσεις εκεί;

Δες γιατί να επιλέξεις το Pluton Travel για το ταξίδι σου στο Βιετνάμ:

1
Θα δεις ξεχωριστούς προορισμούς

Αρχικά, να σε ενημερώσουμε πως θα έχεις εγγυημένη αναχώρηση στις 11/04/2020. Το ταξίδι σου επίσης θα χωριστεί σε 10 μέρες (7 βράδια), με προγραμματισμένη την κάθε μέρα σου, για να μην πάει τίποτα χαμένο. Μάθε περισσότερα για το ταξίδι ΕΔΩ!

Θα έχεις όμως και την ελευθερία να χαλαρώνεις σε διάφορες στιγμές του προγράμματος. Τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα και μέρη που θα επισκεφθείς σε αυτό το ταξίδι αφορούν:

  • Κρουαζιέρα στον κόλπο Χα Λονγκ
  • ολοήμερη εκδρομή στην Αρχαία Πόλη Χόι Αν
  • εκδρομή στο Ba Na Hills και το Golden Bridge
  • επίσκεψη στην πόλη Χο Τσι Μιν (γνωστή και ως Σαϊγκόν)
  • κρουαζιέρα με πλοίο στην κυμαινόμενη αγορά Cai Be (αγοραπωλησίες πωλητών με αγαθά από τα σκάφη τους).

2
Η ξεχωριστή ιστορία του Βιετνάμ

needpix.com

Έχεις περιέργεια να μάθεις όσα δεν ήξερες για αυτή την ξεχωριστή χώρα; Θα ξεκινήσεις με σύντομη περιήγηση στην πόλη και επίσκεψη στη λίμνη Hoan Kiem – “Λίμνη του Επιστρεφόμενου Σπαθιού” όπως ονομάζεται εξ αιτίας του θρύλου ενός ιερού σπαθιού.

Θα συνεχίσεις με επόμενο σταθμό μια νησίδα σε λίμνη, όπου βρίσκεται ο ναός Ngoc Son, προσβάσιμος από μια κλασική ξύλινη κόκκινη γέφυρα 400 ετών. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Παλιά Συνοικία, διάσημη για τους αρχαίους δρόμους της, που αντιπροσωπεύουν παραδοσιακά επαγγέλματα του παρελθόντος. Εκεί μπορείς να δοκιμάσεις τοπικό καφέ, βλέποντας το τρένο να περνά ανάμεσα από τα… σπίτια!

Επίσης, στο χωριό Thanh Ha, θα μπορείς να δεις από κοντά το εμπόριο των παραδοσιακών κεραμικών, που είναι πολύ δημοφιλές ακόμη και μετά το πέρασμα των 500 χρόνων. Την ίδια μέρα, στο χωριό Kim Bong, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για την ξυλουργική που ασκείται εκεί από τον 16ο αιώνα! Μάθε περισσότερα για το ταξίδι ΕΔΩ!

3
Μοναδική εκδρομή στο Golden Bridge με γεύμα

pixabay.com

Αυτό είναι το highlight στο ταξίδι σου και που έκανε τόσο δημοφιλή προορισμό το Βιετνάμ! Πριν φτάσεις στην εντυπωσιακή γέφυρα, θα απολαύσεις την εξίσου εντυπωσιακή θέα της περιοχής, αφού η διαδρομή για το Ba Na Hills γίνεται με τελεφερίκ. Ήξερες ότι θεωρείται το πιο σύγχρονο τελεφερίκ στη Νοτιοανατολική Ασία (σταθμός Dream Stream Cable με πανοραμική θέα της πόλης Quang Nam – Danang);

Ακολούθως, θα δεις από κοντά τη «Χρυσή Γέφυρα» που πρόσφατα έγινε viral, με μήκος 150 m. Ήξερες ότι ολοκληρώθηκε το 2018, μετά από (μόνο) 1 χρόνο κατασκευής;

Για να χαλαρώσεις την ίδια μέρα, θα βρεθείς σε ένα Γαλλικό κελάρι κρασιού, το Le Jardin D’amour που αποτελείται από 9 κήπους, στο γαλλικό χωριό Campanile καθώς και στο κατάστημα τσαγιού Tru Vu. Οι ναοί θα έχουν την τιμητική τους, αφού θα πας στα ακόλουθα:

  • Μοναστήρι Linh Phong
  • Ναός Linh Ung
  • Ναός Tombstone
  • Ναός Linh Chua Linh Tu
  • Ναός Nine Floor Goddess Shrine

Για να “ξυπνήσεις” λίγο πριν την επιστροφή σου, τα θεματικά πάρκα και οι αντίστοιχες βόλτες εκεί, θα σε συνεπάρουν! Μπορείς να δεις το Carnival Performance Show στην πλατεία Du Dome ή να κάνεις την πιο δημοφιλή διαδρομή περιπέτειας, κάνοντας βόλτα με το Alpine Coaster.

banahills.sunworld.vn

Οι περιπέτειες του Fantasy Park με μια βόλτα στο Fairy Forest σε περιμένουν, για να ανακαλύψεις το πάρκο Δεινοσαύρων, το Wild West σε 5D, το death race ride σε 4D και το mega 360 degree!

Αν σε ενθουσιάζει και το Jurassic Park, μπορείς να πραγματοποιήσεις υπόγεια βόλτα, ή να πας στο Free fall Tower (εικόνα) καθώς και σε ακόμη 90 παιχνίδια (όλα στο πακέτο του ταξιδιού σου)!

4
Διήμερη κρουαζιέρα με διανυκτέρευση & όλα τα γεύματα

commons.wikimedia.org

Την 3η μέρα, στις 13/04, θα περιμένεις πώς και πώς για την κρουαζιέρα στον Κόλπο Χα Λονγκ (με διανυκτέρευση στο πλοίο). Το πλήρωμα θα σε καλοσωρίσει και θα μπορείς να απολαμβάνεις το μεσημεριανό σου, καθώς θα ταξιδεύεις στον κόλπο.

Ανάλογα και με το δρομολόγιο του πλοίου, μπορείς αργότερα να ασχοληθείς με διάφορες δραστηριότητες ή απλά να χαλαρώσεις. Λίγο πριν το τέλος της μέρας, το σκάφος θα ρίξει την άγκυρα του ανάμεσα στους καρστικούς σχηματισμούς. Ευκαιρία να απολαύσεις ήρεμα το δείπνο σου στο πλοίο και να ετοιμαστείς για την επόμενα μέρα!

Το απόγευμα της 5ης μέρας, στις 15/04, θα έχεις την ευκαιρία για ακόμη μια ξενάγηση με μία κρουαζιέρα στον ποταμό Thu Bon αυτή τη φορά. Εκεί θα εντυπωσιαστείς από τα όμορφα τοπία της υπαίθρου, που δεν θα σταματάς να φωτογραφίζεις! Μάθε περισσότερα για το ταξίδι ΕΔΩ!

5
Εμπειρίες ατόμων που ταξίδεψαν στο Βιετνάμ με Pluton Travel

“Ένας προορισμός που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς το Pluton Τravel. Όπως ανέφερα και στον αρχηγό μας, το ταξίδι ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Φοβερό ταξίδι στο Βιετνάμ το οποίο θα θυμάμαι με ενθουσιασμό και νοσταλγία. Ένα πολύ όμορφο, γεμάτο, διαφορετικό ταξίδι, μακριά από όσα έχουμε ζήσει και συνηθίσει μέχρι σήμερα.” – Αναστασία 2019
Το Βιετνάμ είναι μια χώρα με πολλές ομορφιές και πολύ όμορφα μέρη να δει κανείς. Είναι πολύ ενδιαφέρον επίσης να δει κανείς τον διαφορετικό τρόπο ζωής και τις παραδόσεις τους. Οι άνθρωποι χαμογελαστοί και ευγενικοί. Μια χώρα που σίγουρα αξίζει να επισκεφτεί κάποιος. Από τα πιο ενδιαφέροντα ταξίδια που έχουμε κάνει.” – Μαρία, 2019

Θα ήθελες να ζήσεις κι εσύ σύντομα αυτές τις εμπειρίες στο Βιετνάμ;

Μάθε περισσότερα για το ταξίδι ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending