fbpx

Ήξερες ποια χρονιά κυκλοφόρησαν 1η φορά οι αγαπημένες μας… «αμαρτίες»;

Είτε πρόκειται για μικρή «παρασπονδία» μέσα στο Σαββατοκύριακο σου, είτε για αγαπημένη συνήθεια όποια ώρα χρειαστεί, εμείς ταυτιζόμαστε μαζί σου.

Σίγουρα αναρωτιέσαι από πότε ξεκίνησε ο κόσμος να αγοράζει σοκολάτες ή τα αγαπημένα σε όλους chips. Πολλά προϊόντα έχουν γίνει δημοφιλή ανά το παγκόσμιο, από την 1η μέρα που κυκλοφόρησαν. Ποια ήταν αυτή η χρονιά όμως;

Μάθε πιο κάτω πότε ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στην αγορά:

1
Nutella

amazon.com

Η Nutella δεν χρειάζεται συστάσεις. Η Nutella είναι αγάπη, είναι εθισμός. Ποιος μπορεί να φανταστεί να τρώει κρέπες ή βάφλες, χωρίς την προσθήκη αυτού του εθιστικού συνδυασμού σοκολάτας και φουντουκιού;

Είχες ιδέα ότι κυκλοφόρησε επίσημα 1η φορά το 1964 από την ιταλική εταιρεία Ferrero; Και όμως! Τα μεγάλα μυαλά ενώθηκαν (και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό)!

2
Pringles

Twitter.com: @Pringles

Τα Pringles είναι ένα αμερικανικό brand με chips, που κυκλοφόρησε το 1967 από τους Procter & Gamble (P&G). Τα αγαπημένα πατατάκια έχουν πλέον καθιερωθεί στα top του είδους τους, μιας και θα τα βρεις σε πάνω από 140 χώρες στον κόσμο!

Ακόμη κάτι που ίσως δεν ήξερες, είναι πως από το 2012 ανήκει στην εταιρεία της Kellogg’s. Το 2012, τα Pringles ήταν στην 4η θέση ως πιο popular snack μετά τα Lay’s, Doritos και Cheetos!

3
Twix

amazon.com

Η αγαπημένη σοκολάτα Twix κυκλοφόρησε 1η φορά το 1967 από την εταιρεία Mars, Inc. (ναι, την εταιρεία με την άλλη γνωστή και αγαπημένη σοκολάτα)!

4
Ben & Jerry’s

insider.com © Ben & Jerry’s

Η αμερικανική εταιρεία Ben & Jerry’s, είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία παγωτού, frozen yogurt και sorbet. Τα πρώτα της προϊόντα κυκλοφόρησαν το 1978 και το 2000 αγοράστηκε από την εταιρεία Unilever.

5
Diet Coke

themlkdeli.com

Η Diet Coke (ή αλλιώς Coca-Cola Light) είναι ένα sugar-free αναψυκτικό με 0 θερμίδες από την εταιρεία Coca-Cola.

Κυκλοφόρησε 1η φορά το 1982, και έγινε το πρώτο νέο brand που δημιούργησε η Coca-Cola (από το 1886).

Από το 2005 όμως, μέχρι σήμερα, η Coca Cola Zero είναι στις top προτιμήσεις του κοινού (ειδικά όποιου νιώθει τύψεις για το υπερβολικό φαγητό που προηγήθηκε)!

Είχες ιδέα ότι πρωτοκυκλοφόρησαν τόσα χρόνια πριν γεννηθείς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending