fbpx

Φεύγουν τα Instagram Likes: Πώς αντέδρασαν οι 5 Κύπριοι που ρωτήσαμε;

Αναμφίβολα το Instagram κατέχει πλέον τα παγκόσμια πρωτεία στα Social Media. Εκατομμύρια χρήστες καθημερινά ανεβάζουν posts και stories, ανάμεσά τους και όλοι εμείς.

Ακολούθως, ελέγχουμε συνήθως πόσα likes έχουμε συγκεντρώσει. Εκτός αυτού, σίγουρα όλοι μας έστω και μία φορά έχουμε μπει στη διαδικασία να ελέγξουμε πόσα likes έχει το post κάποιου άλλου.

Αυτή η δυνατότητα στην καινούρια εκδοχή του Ιnstagram θα ανήκει στο παρελθόν! Δεν θα μπορείς να δεις τον αριθμό των likes στα posts των υπολοίπων, αλλά μόνο στα δικά σου posts. Η αλλαγή είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και έχει εφαρμοστεί σε συγκεκριμένες χώρες, ωστόσο σιγά-σιγά θα εφαρμοστεί παντού.

Έτσι, ρωτήσαμε 5 Κύπριους πώς νιώθουν για αυτή την αλλαγή. Δες τι μας απάντησαν:

1
Αντρέας, 25 χρονών

pixabay.com
  • Δεν ασχολούμαι τόσο με το Instagram, περισσότερο ασχολούμαι με το Facebook. Οπότε μια τέτοια αλλαγή δεν θα με επηρέαζε καθόλου. Γενικά, σπάνια δημοσιεύω φωτογραφίες στην εφαρμογή και έτσι δεν αναγκαζόμαι να μπω για να ελέγξω τα δικά μου likes, άρα ούτε των υπολοίπων. Θεωρώ πιο ενδιαφέρουσα εφαρμογή το Facebook, με περισσότερες δυνατότητες για τον χρήστη.”

2
Χριστίνα, 23 ετών

pixabay.com
  • Πιστεύω θα έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό αυτή η αλλαγή στο Instagram. Έχει καταντήσει κουραστικό που λόγω των likes, οι περισσότεροι νέοι θέλουν να γίνουν influencers και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο, εκτός από τα likes. Coolάρετε, η ζωή είναι έξω από το κινητό τηλέφωνο!”

3
Μαριάννα, 19 ετών

instagrow.biz
  • Δεν θα ήθελα καν να σκεφτώ ότι μπορεί να συμβεί αυτό! Θα χαθεί το ενδιαφέρον της εφαρμογής. Προσωπικά ασχολούμαι πάρα πολύ με την εφαρμογή, αφού δημοσιεύω σχεδόν κάθε μέρα φωτογραφίες. Θέλω να βλέπω τα likes των υπολοίπων σε άλλα posts για να γεμίζω τον χρόνο μου. Ίσως κάποιες φορές να το κάνω από περιέργεια αλλά άλλες φορές μου είναι χρήσιμο για προσωπικά μου θέματα 😉  Από τη στιγμή όμως που το Instagram έχει αυτή τη μορφή, δεν καταλαβαίνω τον λόγο που πρέπει να αλλάξει.”

4
Ειρήνη, 20 ετών

sproutsocial.com
  • Εμένα δε θα με ενοχλούσε να γίνει αυτή η αλλαγή. Εξάλλου, πολλά από τα άτομα που ασχολούνται επαγγελματικά με το Instagram, έχουν φτάσει στο σημείο να αγοράζουν likes. Άρα ο αριθμός των likes δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικός της απήχησης που έχουν στους followers τους. Τελικά, η εφαρμογή έχει καταλήξει να είναι μέσο διαφήμισης και όχι ψυχαγωγίας.”

5
Γιώργος, 24 ετών

designdeep.com
  • Ασχολούμαι με το Instagram καθαρά γιατί μου αρέσει να ανεβάζω ωραίες, προσεγμένες φωτογραφίες, κυρίως από τοπία. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου πόσα likes έχουν οι υπόλοιποι ούτε κρίνω τους άλλους με βάση τα likes!”

Εσύ τι άποψη έχεις γι’ αυτήν την αλλαγή στο Instagram; Σε ενδιαφέρει ή δεν θα σου προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση; Γράψε μας στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending