fbpx

Αυτές είναι οι 5 πιο αποτυχημένες μεταγραφές του ΑΠΟΕΛ από το 2010 και μετά!

Η δεκαετία του 2010, ποδοσφαιρικά ομιλούντες, πάντα ανήκε στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, άλλωστε, στο κυπριακό πρωτάθλημα με 8 πρωταθλήματα (τα 7 συνεχόμενα).

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως κύλησαν όλα ρολόι στους γαλαζοκίτρινους, κάτι τέτοιο άλλωστε είναι μάλλον απίθανο, αφού όπως όλοι, έτσι και στον ΑΠΟΕΛ έκαναν αρκετές λάθος κινήσεις από το 2010 και μετά.

Πιο κάτω θα δούμε μαζί τις 5 πιο αποτυχημένες μεταγραφές που έκαναν οι Λευκωσιάτες τα τελευταία 10 χρόνια:

1
Mateusz Piatkowski

monoapoel.com

Ίσως η μεγαλύτερη μπανανόφλουδα που πάτησε ο ΑΠΟΕΛ να είναι αυτή με τον Πολωνό επιθετικό. Ο Mateusz Piatkowski αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015, χωρίς ουδέποτε να προσαρμοστεί στα κυπριακά δεδομένα και συνάμα αυτά των γαλαζοκιτρίνων.

Το 2016 τέθηκε εκτός πλάνων, κατήγγειλε την ομάδα της Λευκωσίας στην FIFPRO ότι τον κακομεταχειρίζονταν για να αποτελέσει τελικά παρελθόν τον Ιανουάριο του 2017, καταγράφοντας συνολικά 16 συμμετοχές και 1 τέρμα.

2
Semir Stilic

apoel.net

Το καλοκαίρι του 2015 ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε τον 27χρονο, τότε, Βόσνιο επιτελικό μέσο, Semir Stilic. Οι προσδοκίες γύρω από το όνομα του ήταν μεγάλες.

Είχε πίσω του γεμάτες σεζόν, αρκετά τέρματα και ασίστ στο ενεργητικό του και φημιζόταν για τις καλές εκτελέσεις στημένων.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν εντελώς διαφορετική, αφού ουσιαστικά δεν δικαίωσε ποτέ τις μεγάλες προσδοκίες που τον συνόδευαν. Κατέγραψε 16 συμμετοχές και 4 τέρματα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και αποδεσμεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2016.

3
Luis Leal

apoelfc.com.cy

Όπως και οι 2 πρώτοι σε αυτοί τη λίστα, έτσι και ο Luis Leal αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015. Manduca και Paciencia έφεραν τον επιθετικό από το Sao Tome and Principe για να αποτελέσει τη λύση στο επιθετικό πρόβλημα του ΑΠΟΕΛ. 

Από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας όμως φάνηκε πως δεν ήταν ο Leal ο ποδοσφαιριστής που αναζητούσαν με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβρη να δοθεί δανεικός στην πορτογαλική Belenenses και τον Ιανουάριο του 2016 να μεταγραφεί στην Cerro Porteno της Παραγουάης.

4
Yohan Tavares

ant1.com.cy

Πριν καλά-καλά τελειώσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε στις 23 Μαΐου 2018 την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Yohan Tavares για 2 χρόνια.

Μια μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος 2018-19, όμως, “μετά από κοινή επιθυμία και των δυο πλευρών”, όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση τότε των γαλαζοκιτρίνων, ο Tavares αποτέλεσε παρελθόν έχοντας αγωνιστεί μόνο σε 4 ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας της Λευκωσίας.

5
Choco

“Θα είναι σαν να έχετε παίκτη, αλλά δεν θα έχετε!”

Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Choco στον ΑΠΟΕΛ αφού από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι τον Γενάρη του 2016 που ήταν μέρος του ρόστερ των Λευκωσιατών δεν αγωνίστηκε παρά μόνο σε κάποια φιλικά του καλοκαιριού.

Ποια θεωρείς εσύ την πιο αποτυχημένη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ από το 2010 και μετά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending