fbpx

5 λόγοι που θα σε πείσουν να σπουδάσεις στο Alexander College!

Φτάνει η στιγμή που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, αφού πρέπει να επιλέξεις τι θα σπουδάσεις και πού ή αν έχεις ήδη πτυχίο σκέφτεσαι τι μεταπτυχιακό να κάνεις. Ξεκινάς με τα ερωτήματα: Ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου; Τι σε ελκύει περισσότερο;

Και στη συνέχεια σκέφτεσαι: Πόσο βοηθητικοί θα είναι οι καθηγητές; Πόσο εύκολη ή δύσκολη είναι η φοιτητική ζωή στην Κύπρο; Ίσως ένα πτυχίο στην Αγγλία να είναι πιο αναγνωρισμένο;

Και η απάντηση είναι: “Γιατί δεν επιλέγεις να κάνεις ένα πτυχίο της Αγγλίας εδώ στην Κύπρο;”. Στο Alexander College έχεις αυτή τη δυνατότητα, αφού συνεργάζεται με ένα από τα υψηλότερα σε επίπεδο Πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Canterbury Christ Church University (CCCU).

Δες γιατί να επιλέξεις το Alexander College για τις σπουδές σου:

1
Μόνο 3 χρόνια φοίτησης

Το πτυχίο διαρκεί μόνο 3 χρόνια και το μεταπτυχιακό 1. Έτσι μέσα σε 4 χρόνια μπορείς να είσαι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού και να βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με άλλους φοιτητές ιδιωτικών ή δημόσιων πανεπιστημίων.

Αυτό θεωρείται αναμφισβήτητα ως ένα από τα πλεονεκτήματα του να είσαι φοιτητής στο Alexander College και να επιλέξεις ένα από τα προγράμματα του CCCU. 

2
Αναγνωρισμένο σε Κύπρο και εξωτερικό

Κάτι που θεωρείται εξίσου σημαντικό είναι ότι το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό σου θα είναι αναγνωρισμένο στην Κύπρο και στο εξωτερικό, αφού όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το CCCU είναι ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Canterbury Christ Church University (CCCU) λειτουργεί από το 1962, κι έχει σήμερα 15,300 φοιτητές. 

Σημαντικό επίσης είναι ότι, κατατάχτηκε ανάμεσα στα Top 20 πανεπιστήμια της Αγγλίας για το Ειδικευμένο Εκπαιδευτικό Προσωπικό του. Συγκεκριμένα, το 79% του προσωπικού, εκτός από τα ακαδημαϊκά προσόντα που έχει, κατέχει και το Teaching Qualification (TQ).

3
Πολλές επιλογές στα προγράμματα σπουδών

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σου σπουδές που προσφέρει το Alexander College σε συνεργασία με το CCCU! Κι έτσι μπορείς να βρεις μια σπουδή που θα ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά σου, θα σε εκφράζει και θα σε γεμίζει!

Για το πτυχίο σου μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε: Accounting, Business Administration & Finance, Business Management, Computer Science with Gaming Development, Law και Hospitality Management.

Από την άλλη μπορείς να διαλέξεις και κάτι πιο δημιουργικό όπως: Fashion, Graphics, Interior και Photography.

Ενώ για τις μεταπτυχιακές σου σπουδές μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε MBA with Specialisation in Management and Procurement, Level 6 Diploma Accounting and Finance, MBA Education Leadership and Management, MBA Healthcare Leadership and Management και MSc Tourism and Event Management.

4
Σύγχρονες εγκαταστάσεις σε Λάρνακα και Πάφο

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μπορείς να αποφοιτήσεις από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, καθώς βρίσκεσαι Κύπρο.

Οι αίθουσες διδασκαλίας στο Alexander College σε Λάρνακα και Πάφο δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τις αντίστοιχες στο Ηνωμένο Βασίλειο, μιας και όλος ο εξοπλισμός είναι πολύ σύγχρονος.

Το πανεπιστήμιο διαθέτει στούντιο φωτογραφίας, 3D printer, Virtual Reality, αλλά και roof garden, για να χαλαρώνουν οι φοιτητές!

5
Ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης

Αποφοιτώντας από το Alexander College με πτυχίο ή μεταπτυχιακό του CCCU, έχεις μεγάλη προοπτική για να βρεις δουλειά στον τομέα σου στο άμεσο μέλλον.

Το CCCU φημίζεται για την επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών του με το τέλος των σπουδών τους. Και αυτό αποδεικνύεται από το μεγάλο ποσοστό κατόχων πτυχίου (93%), οι οποίοι σε διάστημα μόλις 6 μηνών βρήκαν δουλειά ή προχώρησαν σε μεταπτυχιακές σπουδές. 

Μάθε εδώ περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών του Alexander College σε συνεργασία με το CCCU!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending