fbpx

Ασπίδα Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας NUTRIVITS: Κατασκευή μικρών διαστάσεων με μεγάλη αποδοτικότητα!

Τα κινητά τηλέφωνα, τα tablets και γενικώς οι ηλεκτρονικές συσκευές, έχουν πλέον γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «προέκταση του χεριού μας».

Πέραν όμως της άνεσης που μας προσφέρουν, έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε με ευκολία, τα κινητά τηλέφωνα πολλές φορές γίνονται αιτία για αρκετές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας. Η υπερβολική χρήση του κινητού μπορεί να επιφέρει αρνητικά συμπτώματα στον οργανισμό μας, όπως πονοκεφάλους, αϋπνίες, απώλεια μαλλιών καθώς και οξειδωτικό στρες και αυτό οφείλετε στην ακτινοβολία που εκπέμπει.

Η εταιρεία Nutrivits, η οποία εξειδικεύετε στην προώθηση ενός πιο ισορροπημένου τρόπου ζωής, όχι μόνο σε θέματα διατροφικών συνηθειών αλλά και σε ένα γενικότερο well being, μας παρουσιάζει την ασπίδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας NUTRIVITS.

Η ασπίδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας NUTRIVITS είναι ένα μικρό κυκλικό τσιπ κατασκευασμένο από συνδυασμό ειδικών μετάλλων και αρνητικών ιόντων που μπορούν να απορροφούν και να εξουδετερώνουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα (EMF) και την θερμότητα που παράγεται από το κινητό τηλέφωνο και από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως λάπτοπ, φούρνους μικροκυμάτων κ.ά. Επίσης είναι συμβατό και με ακτινοβολίες 4G-5G.

Η ασπίδα μπορεί να εφαρμοστεί στο πίσω μέρος του τηλεφώνου μέσω αυτοκόλλητης ταινίας. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύει τα εγκεφαλικά κύτταρα, τις ακουστικές σας μεμβράνες καθώς και γενικά όλα τα ευαίσθητα μέρη του σώματός σας από όλες τις επιβλαβείς συνέπειες της ακτινοβολίας των κινητών τηλεφώνων. Έτσι αρνητικές επιπτώσεις όπως πονοκέφαλοι, αϋπνίες, απώλεια μαλλιών καθώς και οξειδωτικό στρες θα αρχίσουν να υποχωρούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά του προϊόντος μπορείτε να επισκεφθείτε την εταιρεία Nutrivits στο Facebook  και στο Instagram  ή να τηλεφωνήσετε στο 22387575.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending