fbpx

Θες να σοβαρευτείς αυτή τη χρονιά; 5 τρόποι για να μπεις (επιτέλους) σε σχέση!

Οι σχέσεις δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Το να βρεις το άλλο σου μισό είναι εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο.

Σε αυτό το άρθρο, σου έχω 5 συμβουλές για να είναι η χρονιά που θα γνωρίσεις τον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις μαζί του μια όμορφη σχέση!

Δες τα 5 tips πιο κάτω:

1
Μην τα βάζεις κάτω!

Η επιμονή είναι μια σημαντική αρετή για να ξεκινήσεις φέτος μία σχέση. Έχεις βρει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιλάς στους φίλους σου για αυτό 24 ώρες το 24ωρο.

Μερικές μέρες μετά το πρώτο ραντεβού, όταν δεν έχεις την απαιτούμενη ανταπόκριση αρχίζεις να απομακρύνεσαι και να ψάχνεις για τον επόμενο σου στόχο. Εάν παρατάς τα όπλα τόσο εύκολα, δεν θα μπεις σίγουρα σε σχέση!

Δώσε τον απαιτούμενο χρόνο, να καταλάβεις τα συναισθήματα, να δεις τις πράξεις από την απέναντι πλευρά και μην πνίγεσαι σε ένα ποτήρι νερό! Que sera sera!

2
Μην αλλάζεις τον εαυτό σου για να αρέσεις στον άλλον!

thoughtcatalog.com

Ποτέ μα ποτέ δεν αλλάζεις τον χαρακτήρα ή τις συνήθειες σου για να αρέσεις στον άλλον.

Ναι, σαφώς θα εξελιχθείς ως άνθρωπος μέσα στην πορεία του χρόνου, αλλά εάν κάποιος σου ζητήσει να γίνεις κάποιος άλλος άνθρωπος -τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά- για να είναι μαζί σου, τότε είναι καιρός να καταλάβεις τη δική σου αξία.

Ψάξε για κάποιον που θα σε αποδέχεται για αυτό που είσαι ΤΩΡΑ! Θες να μπεις σε σχέση, αλλά όχι μία ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ σχέση!

3
 Μην κλείνεσαι στο σπίτι!

pixabay.com

Είναι αρκετά δύσκολο να φύγεις από την ασφάλεια του καναπέ σου και της αγαπημένης σου σειράς στο Netflix.

Όσο κλισέ και αν ακουστεί, είναι γεγονός ότι όσο εσύ “βουλιάζεις” στη μοναξιά, χάνεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο, να περάσεις καλά και να ερωτευτείς.

4
Να θυμάσαι!

pixabay.com

Αν προσπαθείς να ζήσεις μια σχέση σύμφωνα με τα πρότυπα των social media, αν κάθε φορά που αντικρίζεις εικόνες μέσα σε γόνδολες από ζευγαράκια στη ρομαντική Ιταλία σε πιάνει κατάθλιψη ή σε κυρίευσε το άγχος, τότε σταμάτα να καταναλώνεις τέτοιο περιεχόμενο.

Η σχέση είναι ένας μαραθώνιος: κάποτε τρέχεις σε ένα επίπεδο και κάποτε ανεβαίνεις λόφους. Όλα αυτά που κοιτάς στο Instagram και Facebook είναι απλώς στιγμές – δεν είναι όλα τόσο ονειρικά όπως τα παρουσιάζουν.

Φέρσου έξυπνα και ψάξε για ουσιαστικούς ανθρώπους που δεν ασχολούνται τόσο με την εικόνα αλλά με την πραγματικότητα!

5
Μάθε τι θέλεις

pixabay.com

Μη συμπεριφέρεσαι σαν έφηβος που δεν ξέρει τι θέλει, δεν θα σου βγει σε καλό! Γνώρισες κάποιον και θες να του στείλεις μήνυμα; Κάν’ το!

Δε χρειάζεται ολόκληρη σύσκεψη στο Viber με τους φίλους σου. Δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά του άλλου, ΠΕΣ το!

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα δικά σου όρια, και το τι ψάχνεις από μία σχέση για να κτιστεί σε πιο γερές βάσεις. Για το δικό σου καλό!

Είναι καιρός να αναθεωρήσεις τι έκανες λάθος στις προηγούμενες σου σχέσεις! Λίγο ή πολύ αδίκησες τον εαυτό σου για χατίρι των άλλων. Προσπάθησε να παραμείνεις ο εαυτός σου, μάθε τι πραγματικά αναζητάς από τη σχέση σου και ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ κάτω!

Θα μπεις σε σχέση σύντομα με βάση τα πιο πάνω; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending