fbpx

Οι top 5 σειρές του Netflix & οι καλύτεροι λόγοι να τις δεις κι εσύ αυτή την περίοδο!

Λίγο το κρύο, λίγο οι βροχερές μέρες, σε περιορίζουν πιο πολύ στο σπίτι, με μία κουβερτούλα, τη ζεστή σου σοκολάτα και ΦΥΣΙΚΑ παρέα με το Netflix!

Σήμερα σου έχουμε τις 5 πιο δυνατές σειρές στο Netflix και όσα πρέπει να ξέρεις για την καθεμιά, έτσι ώστε να επιλέξεις εύκολα την καινούρια σειρά που θα αρχίσεις!

Δες τις πιο κάτω (και διάλεξε την αγαπημένη σου):

1
The Witcher

Όχι δεν θυμίζει την ιστορία του Game of Thrones, και είναι μια σειρά που συνδυάζει δράμα με φαντασία. Αυτή η σειρά παίρνει στοιχεία από τη Μεσαιωνική περίοδο και την Αναγέννηση.

Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς, ο Geralt of Rivia, ένας μοναχικός κυνηγός τεράτων, πασχίζει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι αποδεικνύονται συχνά πιο μοχθηροί από τα τέρατα.

Όταν όμως η μοίρα του τον οδηγεί σε μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις τους πρέπει να μάθουν να βγάζουν άκρη σε μία Ήπειρο ολοένα και πιο ασταθή. Πιστεύω αν λάτρεψες το Game of Thrones, θα… κολλήσεις και με αυτή τη σειρά!

2
Unbelievable

Πώς θα σε πείσουμε να δεις αυτή τη σειρά; Προσωπικά, μέσα σε μία ημέρα είδα 5 επεισόδια! Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από τη Marie, μια 18χρονη ορφανή κοπέλα η οποία καταγγέλλει τον βιασμό της. Θα ανακαλέσει μερικές μέρες μετά, αφού έχει εξαντληθεί να περιγράφει στους διάφορους πράκτορες τι της έχει συμβεί.

Η σειρά κινείται σε 2 χρόνους που από το 2ο επεισόδιο τους βλέπουμε παράλληλα. Ο ένας χρόνος αφορά την καταγγελία της Marie και τη ζωή της λίγο μετά το συμβάν, ενώ ο άλλος μας μεταφέρει 3 χρόνια αργότερα και σε διαφορετική περιοχή.

Στον 2ο χρόνο βλέπουμε τις έρευνες δύο γυναικών ντετέκτιβ πάνω σε μια σειρά περιστατικών βιασμού που παρουσιάζουν ομοιότητες μεταξύ τους. Αυτή η σειρά είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Αν είσαι γυναίκα ή/και φεμινίστρια, που σου αρέσουν οι αστυνομικές υποθέσεις, θα ενθουσιαστείς με αυτή τη σειρά!

3
You

To YOU είναι μια σειρά στο Netflix που θα κολλήσεις (εμπειρικά σ’ το λέω)! Για να μπεις και εσύ στο mood, η σειρά αυτή αφορά έναν τύπο που, δυστυχώς, μπορείς να γνωρίσεις παντού.

Σ’ ένα κλαμπ, στο Facebook, στο Instagram, στη δουλειά σου, πραγματικά παντού! Και μέσα από τον έρωτά του, παρουσιάζονται πολλά από τα αληθινά προβλήματα του 21ου αιώνα. Δεν είναι άλλη μία ξενέρωτη ιστοριούλα αγάπης – από μια διαφορετική σκοπιά, είναι μια πιο τρομακτική περιπέτεια αγάπης!

Η σειρά εισχωρεί στα προβλήματα της ψυχοπαθούς συμπεριφοράς. Και μπορεί να μην είμαι η ειδική να τα αναλύσω, ωστόσο όλοι μας διαθέτουμε ορισμένες εμπειρίες και εικόνες για να αντιληφθούμε τα βασικά της στοιχεία. Σε έπεισα;

4
Shameless

Το μυστικό της επιτυχίας του Shameless είναι η περίεργη, άβολη αλλά και πρωτότυπη πλοκή. Το σενάριο είναι πολλές φορές μακάβριο με μία μεγάλη δόση black humour που φαίνεται εξωπραγματικό. Αυτά τα στοιχεία θα σε κάνουν να κολλήσεις με τη σειρά, συν το γεγονός ότι δεν έχεις δει ξανά κάτι παρόμοιο.

Η σειρά προκαλεί, με τον δικό της τρόπο, και διακωμωδεί καταστάσεις που είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως βλέπουμε στη μικρή οθόνη. Στη σειρά η Ιρλανδό-Αμερικάνικη οικογένεια Gallagher να προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον αλκοολικό πατέρα. Η μεγαλύτερη κόρη, παίρνει το ρόλο του γονιού για τα 5 αδέρφια της. Όλοι μαζί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά προβλήματα που συνήθως φέρνει σπίτι ο πατέρας τους.

Η σειρά αυτή είναι το κάτι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, δεν είναι μια κλασική αμερικάνικη σειρά που τόσες έχεις δει και βαρεθεί!

5
Sex Education

Η σειρά Sex Education είναι μια νεανική και φρέσκια σειρά, όπου μέσα από κωμικές καταστάσεις θίγονται θέματα που απασχολούν τους εφήβους. Ο Otis Milburn είναι γιος μιας χωρισμένης σεξουαλικής θεραπεύτριας και πλέον πηγαίνει στο λύκειο.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι είναι παρθένος και ενώ θέλει να χάσει τη παρθενιά του, κάποια παιδικά τραύματα τον κρατούν πίσω. Θα γνωρίσει τη συμμαθήτριά του, Maeve, που δεν έχει και το καλύτερο όνομα στο σχολείο. Μαζί θα δημιουργήσουν μία κλινική, όπου ο Otis θα κάνει τον θεραπευτή των σεξουαλικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμμαθητές του, προσπαθώντας να κρύψει τον έρωτά του για την Maeve.

Το στοιχείο που με έκανε να αρχίσω τη σειρά ήταν το γεγονός ότι είναι μια ψυχαγωγική σειρά αλλά και πολύ σημαντική. Δεν σε βάζει σε κουτάκια, εν αντιθέσει οι χαρακτήρες αντικατοπτρίζουν την σημερινή εποχή απαλλαγμένη από στερεότυπα. Τι λες, θα την παρακολουθούσες;

Ποια σειρά σκέφτεσαι να παρακολουθήσεις σύντομα; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending