fbpx

ΙΚΕΑ: Παρέδωσε ακόμη μια ανακαινισμένη αίθουσα στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Τραχωνίου!

Η ΙΚΕΑ πιστή στο όραμά της για τη δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινής ζωής για τους πολλούς και στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης συνεχίζει το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» που ξεκίνησε τέλος του 2017.

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η παράδοση της ανακαινισμένης αίθουσας στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Τραχωνίου, παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας και της ΙΚΕΑ. Τα παιδάκια με τη βοήθεια των δασκάλων τους, ετοίμασαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, δείχνοντας την ικανοποίησή τους για τη νέα αίθουσα η οποία διακοσμήθηκε με πολλή αγάπη από την ομάδα διακόσμησης της ΙΚΕΑ.

Το νηπιαγωγείο μετατράπηκε σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο, ενώ ο εξοπλισμός που παρείχε η ΙΚΕΑ συνέβαλε στη δημιουργία μιας πιο λειτουργικής και όμορφης καθημερινότητας για τα παιδιά.

Το 2019, η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και σε συνεργασία πάντα με τους παιδαγωγούς και τις δημοτικές αρχές, ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανακαίνιση συνολικά τριών αιθουσών στα Κοινοτικά Νηπιαγωγεία Τραχωνίου, Παρεκκλησιάς και Βορόκληνης.

Κατά τη φετινή χρονιά, η ΙΚΕΑ θα προχωρήσει στην ανακαίνιση επιπρόσθετων αιθουσών, προσφέροντας χαρά σε περισσότερα παιδιά, εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς. Μέχρι σήμερα, η ΙΚΕΑ έχει εξοπλίσει και διακοσμήσει 8 αίθουσες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

«Τα παιδιά είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο για την ΙΚΕΑ και έχουμε στόχο μέσα από το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» να μοιράσουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά. Θα συνεχίσουμε και το 2020 τη διαμόρφωση Κοινοτικών Νηπιαγωγείων με την καθοδήγηση του Υπουργείου Παιδείας, παρέχοντάς τους όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διαμόρφωση των χώρων τους, δημιουργώντας και σε αυτά ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά θα περνούν καθημερινά, όμορφες και δημιουργικές στιγμές» ανέφερε ο Πέτρος Παπαϊωάννου, διευθυντής της ΙΚΕΑ Κύπρου.

ΙΚΕΑ. Ζούμε μαζί!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending