fbpx

Οι Υπεραγορές MAS στο πλευρό των μικρών ηρώων της παιδογκολογικής πτέρυγας του Μακάρειου Νοσοκομείου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου, οι Υπεραγορές ΜAS σε συνεργασία με την εταιρεία Peletico, ένωσαν τις δυνάμεις και το ταλέντο τους δίνοντας χρώμα στο Παιδογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Πρωταγωνίστριες αυτής της σπουδαίας και γεμάτης αγάπη πρωτοβουλίας ήταν οι καλλιτέχνες Μαρία Γεωργίου, Ελένη Κωνσταντίνου, Μαίρη Πηλλακούρη, Κρίστια Ανδρέου, Άννα Θωμαΐδου, αλλά και οι εθελόντριες Δέσπω Μάρκου, Στάλω Κωνσταντίνου και Ανθή Διομήδους, οι οποίες φρόντισαν να σκορπίσουν χαμόγελα στους μικρούς ήρωες που δίνουν καθημερινά τη δική τους μάχη με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, ζωγράφισαν τους τοίχους του Παιδογκολογικού με σκηνές από το παραμύθι ο «Μικρός Πρίγκιπας», ο οποίος άλλαξε πλανήτη και ήρθε στην Κύπρο για να μεταφέρει τα σπουδαία μηνύματά του στα παιδιά της παιδογκολογικής πτέρυγας.

Σε δηλώσεις τους, μεταξύ άλλων, οι καλλιτέχνες ανέφεραν: «Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, χαράς και ενθουσιασμού, γιατί παράλληλα με τη δημιουργία, θέλαμε να μεταδώσουμε θετικότητα και εισπράξαμε χαμόγελα, αλλά και λύπης γιατί είδαμε δύσκολες καταστάσεις στον όροφο, τις οποίες δεν βλέπουμε καθημερινά και μας “ξύπνησαν”, μας έκαναν να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο, σε παρόμοια δράση και πάλι με πρωτοβουλία των Υπεραγορών MAS, οι 5 καλλιτέχνες έσμιξαν για πρώτη φορά τις μπογιές τους και μέσα σε 24 ώρες έδωσαν ζωή στον διάδρομο του Παιδοχειρουργικού του Μακάρειου Νοσοκομείου, χαρίζοντας αισιοδοξία και χαρά στα πρόσωπα των παιδιών και των γονέων τους.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending