fbpx

Ο Arnold Schwarzenegger θα είναι πρωταγωνιστής νέας ταινίας στην Κύπρο!

Μετά τον Nicolas Cage, ακόμη ένας διάσημος ηθοποιός του Hollywood έρχεται στην Κύπρο, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας!

Σύμφωνα με το InBusiness, ο Arnold Schwarzenegger θα μας κάνει την τιμή να επισκεφθεί την Κύπρο για την ταινία “Man of War“, με τα γυρίσματα να ξεκινούν τέλος Μαρτίου-αρχές Απριλίου αυτής της χρονιάς.

Όπως δήλωσε στο InBusiness ο Πρόεδρος του Invest Cyprus, Μιχάλης Μιχαήλ, η ταινία θα έχει budget $125 εκ. Επίσης δήλωσε πως «είναι μια ταινία με διπλάσιο προϋπολογισμό από την προηγούμενη, η οποία ευελπιστούμε ότι θα δώσει ώθηση στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την οπτικοακουστική βιομηχανία στην χώρα μας».

Μετά την ολοκλήρωση της ταινίας του Nicolas Cage «Jiu Jitsu» (πρώτη ταινία που γυρίστηκε στην Κύπρο), ο Δημήτρης Λογοθέτης, εξασφάλισε το σημαντικό ποσό των $250+ εκ. από νέο κινηματογραφικό ταμείο. Τα $125 εκ. από αυτό το ταμείο, θα επενδυθούν στην παραγωγή ταινιών στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το InBusiness, το Highland Film Group θα αναλάβει την ταινία, όπως έκανε και με το «Jiu Jitsu» και άλλες γνωστές ταινίες όπως το «Escape Plan» (Sylvester Stallone και Arnold Schwarzenegger), το «Axis Sally» (Al Pacino), το «Braven» (Jason Momoa), το «Machine Gun Preacher» (Gerard Butler), κ.ά.

Το σενάριο της ταινίας «Man of War» έγραψε ο Gary Scott Thompson, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του franchise ταινιών «Fast and Furious», ύψους $5 δισ.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο κ. Λογοθέτης, ενώ την παραγωγή ο Todd Garner, πρώην πρόεδρος της Disney και παραγωγός του νέου «Mortal Kombat» και ταινιών όπως το «xXx» με τον Vin Diesel, το «Knight and Day» με τον Tom Cruise και το «Paul Blart: Mall Cop» με τον Kevin James.

Δες το σχετικό video τις τελευταίες πληροφορίες:

Ανυπομονείς να δεις αυτή τη νέα ταινία του διάσημου ηθοποιού;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending