fbpx

Ο.ΝΕ.Κ.: Το Youth Makerspace Larnaka δέχεται αιτήσεις για το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Δημιουργών “Makershouse 2020”!

Για 2η συνεχή χρονιά, το Youth Makerspace Larnaka απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα Φιλοξενίας Δημιουργών Makershouse 2020, που στόχο έχει να δημιουργήσει μια πλατφόρμα δημιουργίας και επιχειρηματικότητας, ενισχύοντας την έρευνα και την ανάπτυξη μέσω σύγχρονων τεχνολογικών πρακτικών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημιουργούς και ομάδες ηλικίας 18-40 ετών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της τέχνης, του σχεδιασμού πολυμέσων και γραφικών τεχνών, των διαδραστικών τεχνολογιών, της μηχανοποίησης και κατασκευής, της εκπαίδευσης αλλά και της επιχειρηματικότητας. Οι 12 δημιουργοί ή ομάδες που θα επιλεγούν, θα έχουν τη δυνατότητα χρήσης του χώρου, του εξοπλισμού και των υπηρεσιών του Youth Makerspace Larnaka, για ένα μήνα έκαστος.

Επιπλέον, το πρόγραμμα φιλοξενίας θα προσφέρει ευκαιρίες ενδυνάμωσης της παραγωγικής διαδικασίας μεταξύ δημιουργών και οργανισμών / φορέων στήριξης των καινοτόμων ιδεών τους. Σημαντικό επίσης, είναι και το γεγονός ότι ο κάθε δημιουργός θα έχει τον δικό του μέντορα, έτσι ώστε να έχει την απαραίτητη καθοδήγηση κατά την υλοποίηση της πρότασής του.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί δημόσια ατομική παρουσίαση του έργου που έχει υλοποιηθεί, με σκοπό να δοθεί στην τοπική κοινότητα η ευκαιρία να καλλιεργήσει ουσιαστικό διάλογο με τους δημιουργούς, οι οποίοι καλούνται να κινητοποιηθούν για την αυτοοργάνωση και προώθηση των ιδεών τους.

Το πρόγραμμα θα είναι ενεργό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2020 και η τελική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών είναι η 31η Μαρτίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Makershouse 2020, μπορείτε να καλέσετε στον αριθμό 24201777 ή μέσω e-mail στο makerspacelarnaka@onek.org.cy ή στην ιστοσελίδα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending