fbpx

Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που θα θες να αποκτήσεις το νέο Samsung Galaxy S20!

Μετά την άφιξη των τελευταίων smartphones της Samsung, ειδικά στην Κύπρο, όπως αναμενόταν ακολούθησαν πολλά reviews, ειδικά για την camera και τη 5G συνδεσιμότητα τους.

Το νέο Samsung Galaxy S20, αλλά και οι 2 πιο προχωρημένες εκδόσεις του, Samsung Galaxy S20+  και S20 Ultra, έφτασαν με ξεχωριστά χαρακτηριστικά!

Αν δεν ενημερώθηκες ακόμη για τα νέα μοντέλα Samsung Galaxy S20 ή αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τα specifications τους, σου μαζέψαμε όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις που θα σε πείσουν να κάνεις την επόμενη σου αγορά!

Προπαράγγειλε το νέο Samsung Galaxy S20 από την Bionic Electronics εδώ!

Δες πιο κάτω όσα παρουσίασε πρόσφατα η Samsung για το νέο Galaxy:

1
Ξεχωριστές προδιαγραφές στα νέα Samsung Galaxy S20, S20+ & S20 Ultra

samsung.com

Το σίγουρο είναι πως δεν θα σταματάς να βγάζεις φωτογραφίες! Τα 108 ΜegaPixels στους  πίσω φακούς και τα 40 ΜegaPixels στην μπροστινή κάμερα καθιστούν το Samsung S20 ULTRA μια ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φωτογραφίας!

Ακούς συχνά για τη λεπτομερή ανάλυση σε 4K; Τότε θα εντυπωσιαστείς σίγουρα από το 8Κ resolution αυτού του κινητού σε video – το υψηλότερο που έχει βγει μέχρι σήμερα σε smartphone! Και δεν είναι μόνο η καταγραφή! Μάθε πως είναι η πρώτη σειρά κινητών της Samsung με οθόνη που διαβάζει μέχρι 120Hz!

Με λογισμικό Android 10.0, αισθητήρες Fingerprint (under display, ultrasonic) accelerometer, gyro, proximity, compass, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX), Speakers με Dolby Atmos sound, Internal Storage 128 GB και δυνατότητα προσθήκης microSD μέχρι 1.5 TB χωρητικότητα, θα καταλάβεις πως αυτή η νέα σειρά της Samsung ήρθε για να κάνει τη διαφορά στον κόσμο των smartphones.

Πιο αναλυτικά όσα ξεχωρίζουν στο κάθε μοντέλο:

[huge_it_slider id=”20″]

 

Προπαράγγειλε το νέο Samsung Galaxy S20 από την Bionic Electronics εδώ!

2
Κάνε την pre-order αγορά σου και πάρε δωρεάν τα Galaxy Buds+

Μιας και η τεχνολογία προχωρά σε γοργούς ρυθμούς, με την αγορά του νέου κινητού σου, θα ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία μαζί με τα εκσυγχρονισμένα wireless Buds σου.

Η συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0, τα 3 μικρόφωνα που πλαισιώνουν τα buds για καθαρές κλήσεις, η long-lasting μπαταρία, είναι μερικά από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους.

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να τα αποκτήσεις δωρεάν; Μάθε πως με κάθε pre-order κινητών Samsung Galaxy S20+ ή S20 Ultra, από τις 11 Φεβρουαρίου μέχρι 8 Μαρτίου, μπορείς να τα κάνεις δικά σου!

Προπαράγγειλε το νέο Samsung Galaxy S20+ ή S20 Ultra από την Bionic Electronics εδώ!

3
Απόκτησε το νέο Samsung με Cyta RED Plan και βγες κερδισμένος

Κάνοντας πρόγραμμα συμβολαίου Cyta RED, μπορείς να κάνεις δικά σου σήμερα τα νέα Samsung Galaxy S20, S20+  και S20 Ultra, ξεκινώντας με €27 αρχικό κόστος!

Αν αποφασίσεις να αποκτήσεις το Samsung S20 Ultra, θα απολαμβάνεις και 5G ταχύτητες σύνδεσης! Ποιος θα έλεγε όχι στον συνδυασμό απεριόριστων λεπτών ομιλίας + SMS + GB κάνοντας δικό του και το νέο must-have smartphone, που θα το ζήλευαν όλοι;

Ανυπομονείς κι εσύ να κάνεις δικό σου 1 από τα 3 νέα μοντέλα του νέου Samsung Galaxy;

Προπαράγγειλε το νέο Samsung Galaxy S20 από την Bionic Electronics εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending