fbpx

Έρχεται ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ στις 21-22 Μαρτίου!

Ο θεσμοθετημένος και επιτυχημένος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου 2020 δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες δρομείς να τρέξουν για τη χαρά της συμμετοχής, της διάκρισης, αλλά και της προσφοράς.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διοργανώνεται για 14η φορά και αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Κύπρου με διεθνή αναγνώριση. Όπως ανακοινώθηκε σε διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο (τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου), οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενη διοργάνωση, με τα οφέλη για την Κύπρο να είναι πολυσήμαντα.

Πέρα από την αγωνιστική του σημασία, ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα λειτουργήσει πάλι και σαν «δότης κοινωνικής ωφελιμότητας» όπως χαρακτηριστικά είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, τονίζοντας ότι «η ευρύτερη κοινωνική αξία κάθε αθλητικού γεγονότος ήταν και είναι πάντα βασικό κριτήριο στις χορηγικές επιλογές της εταιρίας».

Ο κύριος Αλετράρης χαιρέτησε το γεγονός ότι μέσα από τον αγώνα θα ενισχυθεί ξανά το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, προσθέτοντας ότι «Η ΟΠΑΠ Κύπρου, με συμπληρωμένα τα πενήντα της χρόνια, διατηρεί τη δύναμη και την αντοχή να καλύπτει νικηφόρα διαδρομές προσφοράς στην υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και βέβαια στον αθλητισμό. Είναι για ‘μάς ένας άλλος μαραθώνιος με αφετηρία και κατάληξη τον άνθρωπο της Κύπρου και την ίδια την κοινωνία μας. Με την ίδια δύναμη και ευαισθησία θα τρέξει και στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ».

Ο Διευθυντής της διοργάνωσης Σπύρος Σπύρου, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου που για πέμπτη συνεχή χρονιά στηρίζει, ως ο μεγάλος χορηγός, τον Μαραθώνιο Λεμεσού και βεβαίωσε ότι ο διήμερος αγώνας θα προτάξει το κοινωνικό μήνυμα του «Ευ Αγωνίζεσθαι» για την ίδια τη ζωή. «Η κοινωνική διάσταση της μεγάλης διοργάνωσης», πρόσθεσε ο κύριος Σπύρου, «θα προσφέρει τη χαρά της συμμετοχής αλλά και τη χαρά της προσφοράς, ενισχύοντας φορείς και ιδρύματα που αφιερώνουν το έργο τους στη στήριξη όσων μας χρειάζονται».

Ο κύριος Σπύρου ανακοίνωσε επίσης ότι ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ έχει περιληφθεί στην παγκόσμια σειρά αγώνων για δρομείς άνω των 40 ετών, δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής σε αυτούς, να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους σε ένα Παγκόσμιο αγώνα!

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Δρ. Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ευχαρίστησε τους διοργανωτές αλλά και την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξή τους στο Ίδρυμα, τονίζοντας ότι «με αυτές τις συμμαχίες ανθρωπιάς συνεχίζουμε δημιουργικά το έργο μας για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία».

Χορηγός Επικοινωνίας είναι και πάλι ο ΑΝΤ1, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του οποίου, Αντιγόνη Αθηαινίτη, βεβαίωσε ότι η προβολή της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του τόπου θα γίνει όπως πάντα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με τον καλύτερο τρόπο πάντως θα εμφανιστούν στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ οι τρεις από τους βασικούς συντελεστές της διοργάνωσης αφού η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και ο ΑΝΤ1, θα τρέξουν στον εταιρικό δρόμο ως μια ομάδα, με την επωνυμία «Συμμαχία ζωής»!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending