fbpx

Cyprus Career Expo 2020: Η μεγαλύτερη Έκθεση Καριέρας & Εργοδότησης επιστρέφει!

Το CCE φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, και θα ακολουθήσει τα υψηλά πρότυπα των προηγούμενων διοργανώσεων, οι οποίες σημείωσαν τεράστια επιτυχία.

Πέρυσι, την έκθεση επισκέφτηκαν πέραν των 3,000 επισκεπτών και συμμετείχαν περισσότερες από 80 εταιρείες, απ’ όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομίας, μεταξύ των οποίων ελεγκτικά γραφεία, τραπεζικοί οργανισμοί, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, εταιρείες τεχνολογίας, διαφημιστικές εταιρείες, και άλλες.

Η εκδήλωση θα φέρει μαζί προσοντούχα άτομα, ταλαντούχους πτυχιούχους, φοιτητές, εξειδικευμένο προσωπικό, υποψήφιους για απασχόληση και κορυφαίους εργοδότες στην Κύπρο, οι οποίοι θα είναι παρόντες στο CCE με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και προσωπικό, παρέχοντας πληροφορίες για τις επιχειρήσεις τους και ευκαιρίες απασχόλησης.

Οι εργοδότες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τη βάση δεδομένων των βιογραφικών σημειωμάτων που διαθέτουν, για παρούσα και μελλοντική χρήση, ενώ θα ισχυροποιήσουν την αναγνωσιμότητα και το κύρος του brand τους. Επιπλέον, θα μπορούν να διεξάγουν συνεντεύξεις με τη δυνατότητα άμεσης πρόσληψης.

Από την άλλη, οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν με τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο, και θα μπορούν να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις/σεμινάρια, λαμβάνοντας πολύτιμες συμβουλές σταδιοδρομίας από κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

  • Το CCE στηρίζουν: Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, ΚΕΒΕ, ΟΕΒ, EURES, και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Χορηγός Επικοινωνίας: Συγκρότημα «ΔΙΑΣ» και Τηλεόραση Σίγμα
  • Διαδικτυακός Χορηγός Επικοινωνίας: Digital Tree
  • Youth Media Supporter: StudentLife.com.cy
  • Ευχαριστίες: STS Events

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του CCE

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending