fbpx

Δες ποια 5 πράγματα «κλέβουν» συνήθως από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου!

Σίγουρα οι περισσότεροι, εάν όχι όλοι μας, έχουμε διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο, έστω και για μία νύχτα.

Σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όμως, υπάρχουν αρκετά πράγματα που μας κινούν το ενδιαφέρον να τα χρησιμοποιήσουμε ή ακόμη και να μπούμε στον πειρασμό να τα πάρουμε μαζί μας μετά την διαμονή μας.

Δες ποια είναι αυτά:

1
Πετσέτες

Newsbeast.gr

Το πιο «εύκολο» θύμα κλοπής από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου είναι οι πετσέτες μπάνιου. Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν μπει στον πειρασμό να κλέψουν έστω και μία πετσέτα, αφού θα τους είναι χρήσιμη και στο δικό τους σπίτι.

Βέβαια, αυτό που δεν γνωρίζουν οι πιο πολλοί είναι ότι πλέον τα ξενοδοχεία για να περιορίσουν αυτό το φαινόμενο έχουν τοποθετήσει μια μικρή συσκευή πάνω ή μέσα στα αντικείμενα, όπως οι πετσέτες, ώστε να εντοπίζουν όταν κάτι βγαίνει εκτός δωματίου.

2
Σαμπουάν

pragmata-pou-kleveis-apo-to-domatio-xenodoxiou-mini-shampoo
insidehook.com/JEFFREY GREENBERG/UNIVERSAL IMAGES GROUP VIA GETTY IMAGES

Ένα άλλο αντικείμενο που μπορεί εύκολα να κλέψει κάποιος από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου είναι τα σαμπουάν και σαπουνάκια που υπάρχουν στο μπάνιο.

Φαίνεται κάπως παράξενο, αλλά συμβαίνει και έχει παρατηρηθεί σε αρκετά ξενοδοχεία! Με του που λήγει η διαμονή, αρκετοί είναι αυτοί που παίρνουν μαζί τους τα σαμπουάν που βρίσκονται στο μπάνιο.

3
Παντόφλες

radio

Σίγουρα οι συγκεκριμένες παντόφλες δεν είναι και οι πιο άνετες, ούτε θα ήταν η πρώτη επιλογή αν τις έβλεπε κάποιος σε ένα κατάστημα.

Παρ’ όλα αυτά, μετά τη διαμονή σε ξενοδοχείο, αρκετός είναι ο κόσμος που πιστεύει πως θα του είναι χρήσιμες, έτσι οι παντόφλες παίρνουν μία θέση στα «δωρεάν» αντικείμενα που θα πάρεις μαζί σου σπίτι.

4
Μπουρνούζι

mpournouzi-xenodoxiou-pragmata-pou-kleveis-apo-to-domatio-tou-xenodoxiou-sou
mrcotton.gr

Το μπουρνούζι ίσως να ανήκει και αυτό στις πρώτες θέσεις για το τι μπορεί κανείς να «κλέψει» από ένα ξενοδοχείο!

Όπως και τα υπόλοιπα αντικείμενα, έτσι και αυτό, μπορεί να καταλήξει εύκολα στα χέρια των διάφορων «επιτήδειων» που θέλουν να αυξήσουν ή ακόμη και να αναβαθμίσουν τα είδη ρουχισμού που βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα τους.

5
Μαξιλάρι

homee.gr

Παράξενο κι όμως αληθινό! Κατά καιρούς, ακόμη και μαξιλάρια έχουν εξαφανιστεί από αρκετά δωμάτια ξενοδοχείων.

Όπως φαίνεται, αρκετοί είναι εκείνοι που με τη διαμονή τους σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου έχουν καταλάβει πως ο ύπνος τους ήταν καλύτερος από από άλλες φορές και αυτό οφείλεται στο μαξιλάρι!

Πήρες κι εσύ πότε από δωμάτιο ξενοδοχείου κάτι από τα πιο πάνω;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending