fbpx

5 τρόποι για να περάσεις ευχάριστα αυτές τις μέρες στο σπίτι και να μη βαρεθείς λεπτό!

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον “viral” ιό και το 3ο κλείσιμο / lockdown / καραντίνα -όπως θέλεις πες το- πρέπει πάλι να βρεις κάτι να κάνεις στο σπίτι!

Αν θες μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να κοιμάσαι όλη μέρα, αν πάλι θες να μην βαριέσαι και να περνάς πιο ευχάριστα την ώρα σου, δες πιο κάτω τις 5 ιδέες σου προτείνουμε (θα αντέξουμε κι αυτήν τη φορά)! ?

Δες τι να κάνεις για να μην βαρεθείς στο σπίτι:

1
Βρες μια σειρά στο Netflix

Freepik.com

Καθημερινά βλέπουμε νέες σειρές να ανεβαίνουν στη πλατφόρμα του Netflix. Βρες, λοιπόν, μια νέα σειρά που δεν έχεις δει ξανά (ευτυχώς από την πρώτη καραντίνα μέχρι τη δεύτερη έχουν βγει καινούριες – δες εδώ ποιες σου προτείνουμε), διάβασε την περίληψη κι αν είναι στα γούστα σου, τότε ξεκίνα με το πρώτο επεισόδιο.

Εναλλακτικά, μπορείς να μπεις στο αγαπημένο σου YouTube channel και να ψυχαγωγηθείς. Όπως για παράδειγμα στο δικό μας κανάλι – StudentLife Video Cyprus!

2
Μαγείρεψε

Freepik.com

Αν σου αρέσει η μαγειρική, βάλε ποδιά και «στρώσου» στην κουζίνα για να δημιουργήσεις και να περάσεις την ώρα σου!

Αν δεν είσαι καλός μάγειρας ή μαγείρισσα, πρόσεξε μην λαμπαδιάσεις ολόκληρο το σπίτι και δοκίμασε να φτιάξεις κάτι απλό, όπως για παράδειγμα ένα sandwich ή μια φρουτοσαλάτα.

Ο Άκης Πετρετζίκης μπορεί να σε “βοηθήσει”, αφού η πρώτη καραντίνα τον έβαλε στα σπίτια όλων μας με τις συνταγές και τα lives του (γι’ αυτό και ήταν ανάμεσα στις top αναζητήσεις του 2020)! Με την καραντίνα No3… προβλέπουμε να φιγουράρει ψηλά στις αναζητήσεις και το 2021. ?

3
Μίλα στο τηλέφωνο με φίλους σου

pexels.com/Andrea Piacquadio

Πολύ πιθανόν να προσπαθούν και οι φίλοι σου να βρουν πώς να ξοδέψουν τον χρόνο τους για να μην βαρεθούν.

Πάρε το τηλέφωνο και κάλεσε τους κολλητούς σου για ένα τηλεφωνικό “meeting”. Προσοχή, όμως, με «μέτρο» για να μην έρθει ο λογαριασμός – τέλος του μήνα, συνοδευόμενος από εγκεφαλικό!

4
Διάβασε (είναι η ευκαιρία σου)

Freepik.com/stockking

Όσο χάλια κι αν σου φαίνεται αυτή η ιδέα, προσπάθησε να διαβάσεις έστω και λίγο. Δες αυτές τις μέρες σαν μια ευκαιρία να προχωρήσεις με το διάβασμα σου.

Έτσι, δεν θα σου έρθουν όλα βουνό όταν πλησιάσουν οι εξετάσεις και θα είσαι πιο άνετος/η!

5
Κάνε αλλαγές στο δωμάτιό σου

freepik.com

Πήγαινε στο δωμάτιο σου και σκέψου πώς θα σου φαινόταν αν έκανες μια αλλαγή στη διακόσμηση;

Όχι, δε χρειάζεται να ξοδευτείς! Πάρε τα πράγματα που έχεις διακοσμημένα και άλλαξε απλά τη θέση τους. Κοίταξε μην τα κάνεις όλα ανάστα σ’ αυτή την προσπάθεια – απλά πράγματα!

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω θα κάνεις για να μην βαριέσαι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending