fbpx

Δες πώς μπορείς να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου με αυτά τα δωρεάν online εργαλεία!

Όλοι έχουμε ταλέντα και δεξιότητες που μας κάνουν ξεχωριστούς, όμως η προσπάθεια για προσωπική ανάπτυξη και βελτίωση πρέπει να είναι συνεχής. Ειδικά αν βρίσκεσαι στη φάση που προετοιμάζεσαι για το ξεκίνημα της καριέρας σου και θες σίγουρα να επιλέξουν εσένα για τη δουλειά όταν παρουσιαστείς για interview!

Και επειδή οι εργοδότες σήμερα απαιτούν κάτι περισσότερο από σκέτη γνώση του επαγγέλματος, σου βρήκαμε μια πολύ χρήσιμη πλατφόρμα που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σου δεξιότητες.

Στην διαδικτυακή πλατφόρμα www.youthempowered.com.cy που προσφέρεται από το πρόγραμμα Youth Empowered της Coca-Cola HBC Κύπρου, θα βρεις τεστ αυτοαξιολόγησης και e-learnings σε διάφορες θεματικές, για να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου, να εξασκηθείς και να βελτιωθείς!

Δες με ποια εργαλεία μπορείς να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου:

1
Δωρεάν Σεμινάρια Elearning

www.youthempowered.com.cy

Κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα έχεις άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια, καθώς και σε άλλο πλούσιο υλικό σε μορφή βίντεο και pdf. Project management, αποτελεσματική επικοινωνία, διαχείριση χρόνου, δεξιότητες πωλήσεων και διαπραγμάτευσης είναι μερικές από τις θεματικές ενότητες που θα βρεις.

Επίσης θα ανακαλύψεις τις δεξιότητες σου στην εποικοδομητική κριτική ή αλλιώς feedback – πώς να παρέχεις feedback στους μελλοντικούς σου συναδέλφους αλλά και πώς να κάνεις τη δική σου αυτοκριτική.

Μέσα από την αυτοαξιολόγηση μπορείς να βελτιωθείς σαν προσωπικότητα, ενώ παράλληλα βελτιώνεται και η αυτοεκτίμηση σου, αφού αναγνωρίζεις την αξία του εαυτού σου! Έτσι θα ενεργείς αποτελεσματικά σε δύσκολες περιστάσεις ή συνθήκες, λαμβάνοντας υπόψη αποτυχίες και λάθη που έχεις κάνει.

Απλά ξεκίνα με ένα από τα e-learnings του προγράμματος Youth Empowered και θα καταλάβεις ότι μέσα από αυτά μπορείς να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου, να ανακαλύψεις τις αδυναμίες σου και να συμπληρώσεις τα κενά για να γίνεις ο επαγγελματίας που στοχεύεις.

2
Δωρεάν τεστ αυτοαξιολόγησης

www.youthempowered.com.cy

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εφαρμογές της πλατφόρμας, είναι το διαδραστικό gamified τεστ αυτοαξιολόγησης της Owiwi, που προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Μέσα από το τεστ-παιχνίδι μπορείς να ανακαλύψεις τα πραγματικά σου ταλέντα, να εξασκήσεις τις δεξιότητές σου και να αναγνωρίσεις τα δυνατά σου σημεία που θα σε κάνουν ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας.

Μόλις ολοκληρώσεις όλα τα στάδια θα αποκτήσεις το προσωπικό σου πιστοποιητικό, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στην προσωπική σου σελίδα στο LinkedIn.

3
Τι πρέπει να κάνεις:

  1. Μπες στο www.youthempowered.com.cy & κάνε εγγραφή
    (αν έχεις ήδη κάνει εγγραφή, απλά κάνε log in)
  2. Πάτα στην επιλογή “E-learnings” για να δεις τις θεματικές
  3. Πάτα στην επιλογή “Test αυτοαξιολόγησης της Owiwi” για να αρχίσεις το τεστ
  4. Πάτα στην επιλογή “Το προφίλ μου” για να δεις την εκπαίδευση που έχεις ολοκληρώσει

Η ψηφιακή πλατφόρμα www.youthempowered.com.cy είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους νέους, ανεξαρτήτως πτυχίων και εμπειρίας. Το πρόγραμμα Youth Empowered της Coca-Cola HBC Κύπρου στοχεύει στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων και έχει μέχρι σήμερα βοηθήσει αρκετούς να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Κάνε εγγραφή σήμερα ΕΔΩ και άρχισε το δικό σου ταξίδι αυτοβελτίωσης!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending