fbpx

5 ταινίες με πανδημίες για να δεις… ότι υπάρχουν και χειρότερα!

Η πανδημία του κορωνοϊού είναι γεγονός ότι κατάφερε να τρομοκρατήσει ολόκληρο τον πλανήτη!

Ο Covid-19 συνεχίζει να εξαπλώνετε με εντατικούς ρυθμούς, αναγκάζοντας πολλές κυβερνήσεις να κλείσουν τα πάντα – για 2η φορά. Είναι λες και βγήκε από σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Έλα, όμως, που υπάρχουν ταινίες οι οποίες παρουσιάζουν (σχεδόν) ακριβώς την κατάσταση που ζούμε τώρα! Πιο κάτω σου έχουμε 5 από αυτές.

Δες τις ταινίες που μαζέψαμε:

1
12 Monkeys (1995)

Σε έναν μελλοντικό κόσμο όπου το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού καταστράφηκε από ασθένειες, και οι υπόλοιποι επιζώντες ζουν υπόγεια. Ένας κατάδικος αποστέλλεται πίσω στο χρόνο για να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον ανθρώπινο ιό που εξάλειψε τους ανθρώπους στον πλανήτη.

Πρωταγωνιστούν: Bruce Willis, Madeleine Stowe, Brad Pitt

Βαθμολογία: 8/10

2
Outbreak (1995)

Οι γιατροί του στρατού αγωνίζονται να βρουν θεραπεία για έναν θανατηφόρο ιό που έφερε στην Αμερική ένας Αφρικανός πίθηκος και εξαπλώνεται ραγδαία σε μια πόλη της Καλιφόρνια.

Πρωταγωνιστούν: Dustin Hoffman, Rene Russo, Morgan Freeman

Βαθμολογία: 6.6/10

3
28 Days Later… (2002)

Ακτιβιστές ζώων εισβάλλουν σε εργαστήριο όπου υπάρχουν φυλακισμένοι πίθηκοι για πειραματόζωα. Μολυσμένοι οι πίθηκοι με θανατηφόρο ιό, τον διαδίδουν σε όλη την πόλη. Τέσσερις εβδομάδες μετά, μια χούφτα επιζώντων προσπαθούν να βρουν καταφύγιο.

Πρωταγωνιστούν: Cillian Murphy, Naomie Harris, Christopher Eccleston

Βαθμολογία: 7.6/10

4
Contagion (2011)  

Όταν η Beth επιστρέφει από το επαγγελματικό της ταξίδι δε νιώθει καλά και μετά από λίγες μέρες πεθαίνει. Οι γιατροί δεν έχουν ιδέα τι την σκότωσε και σε πολύ μικρό διάστημα χιλιάδες θάνατοι προκύπτουν, με τα ίδια συμπτώματα.

Κυβέρνηση και επαγγελματίες υγείας ψάχνουν να βρουν θεραπεία αυτής της πανδημίας που κατέκτησε τον κόσμο.

Πρωταγωνιστούν: Matt Damon, Kate Winslet, Jude Law

Βαθμολογία: 6.7/10

5
Flu (2013)

Το χάος ξεσπά όταν ένας θανατηφόρος ιός που μεταφέρεται στον αέρα μολύνει τον πληθυσμό μιας πόλης της Νότιας Κορέας σε απόσταση μικρότερη των 20 χιλιομέτρων από τη Σεούλ. Η πόλη μπαίνει σε καραντίνα και οι ειδικοί ψάχνουν να βρουν την θεραπεία.

Πρωταγωνιστούν: Hyuk Jang, Soo Ae, Roxanne Aparicio

Βαθμολογία: 6.7/10

Ποια από αυτές τις ταινίες θα επιλέξεις να παρακολουθήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending