fbpx

5 αστείες καταστάσεις που σίγουρα ζεις κι εσύ (και στη 2η καραντίνα)!

Οι τελευταίες ημέρες μας βρίσκουν όλους στο σπίτι, έτσι ώστε να καταφέρουμε να «βγούμε» νικητές από τη μάχη με τον κορωνοϊό και να μειώσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων στο νησί μας!

Μένοντας καθημερινά κλεισμένοι στο σπίτι -και μάλιστα για 2η φορά σε διάρκεια λίγων μηνών- βιώνουμε καταστάσεις που είναι περίεργες, πρωτόγνωρες και ίσως καμιά φορά κι αστείες.

Δες πιο κάτω 5 καταστάσεις με τις οποίες σίγουρα θα ταυτιστείς (και στη 2η καραντίνα)!

1
Τρως σαν να μην υπάρχει αύριο

healthline.com

Ξυπνάς πρωί – πρωί (αν έχεις online μάθημα ή αν δουλεύεις από το σπίτι) και κάνεις το πρόγευμά σου, κατά τις 10:00 – 10:30 είναι η ώρα του δεκατιανού ή όπως είναι ευρέως γνωστό – του brunch!

Το μεσημέρι θα φας το μεσημεριανό σου, αλλά φυσικά στο ενδιάμεσο όλο και κάποια σοκολάτα, φρούτο, chips ή άλλο σνακ θα τσιμπήσεις. Το ίδιο και το απόγευμα μέχρι την ώρα του βραδυνού!

Πρόσεξε, γιατί σε βλέπω μέχρι το τέλος της καραντίνας να έχεις «πάρει» πάλι αυτά τα 5 – 10 κιλά που κατάφερες να χάσεις μετά την 1η!

2
Τσακκώνεσαι με τους γονείς/ αδέρφια σου

momspresso.com

Φυσικά το να μένεις όλη μέρα στο σπίτι έχει και τα καλά και τα αρνητικά του, όπως για παράδειγμα το να περνάς πολύ χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους.

Κάποιος μπορεί να το δει ως μια εξαιρετική ευκαιρία για να έρθει ξανά κοντά τους, αφού μερικές φορές οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας μας έκαναν να απομακρυνόμαστε!

Τι γίνεται όμως στις πολλές ώρες; Σίγουρα θα εκνευριστείς ή θα τσακωθείς με τον/την αδερφό/ή σου (επειδή έχει στη διαπασών τη μουσική κι εσύ προσπαθείς να διαβάσεις/ δουλέψεις), ή με τη μάνα σου, η οποία σε πρίζει να φας κάτι (για να «βάλεις» όντως τα κιλά που λέγαμε).

3
«Τρελαίνομαι… μια κρυώνω μια ζεσταίνομαι!»

number18dental.com

Πόσες ταινίες/ σειρές να δεις και πόσα τραγούδια να ακούσεις; Σε κάποια φάση σίγουρα θα κουραστείς και θα θες να κάνεις κάτι άλλο για να περάσεις «παραγωγικά» την ώρα σου.

Κι εκεί είναι που καταλαβαίνεις ότι αρχίζεις λίγο να τα «χάνεις»! Τι εννοείς ότι τα πλακάκια του σπιτιού σου είναι 743 και οι «τρίχες» της οδοντόβουρτας είναι 80;!

4
«Ότι θυμάσαι… χαίρεσαι!»

motionarray.com/ VNstock

Όταν σε «κλείνουν» σε ένα χώρο είναι λογικό να νιώθεις ότι θέλεις να αποδράσεις… Έτσι και τώρα, θυμάσαι ότι θέλεις να πας όπου δεν πήγαινες τόσο καιρό όταν είχες τη δυνατότητα!

Για παράδειγμα, μετανιώνεις που δεν πήγες για εκείνο το καφεδάκι που έλεγες με τη Μαρία το 2016. Ή θυμάσαι ότι πάντα ήθελες να αρχίσεις γυμναστήριο και τώρα που το «αποφάσισες» δεν μπορείς! Πού είχες το μυαλό σου τόσον καιρό;!

5
«Λιώνεις» στα social media

stylecaster.com/Getty Images

Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά για να γεμίζουν λίγο από τον χρόνο σου στο σπίτι! Φρόντισε, όμως, να βρεις κι άλλες ασχολίες, όπως για παράδειγμα να διάβασεις (για να μη μείνουν όλα την τελευταία στιγμή).

Μην πάθεις εξάρτηση από το κινητό σου ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. «Αποσυνδέσου» και λίγο για να «συνδεθείς» με την πραγματικότητα… όσο δύσκολη κι αν σου φαίνεται αυτήν τη στιγμή. Όλα θα περάσουν!

Εσύ με ποιες από αυτές τις καταστάσεις έχεις ταυτιστεί;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending