fbpx

PrimeTel: Εργασία από το σπίτι χωρίς περιορισμούς!

Η PrimeTel, ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες των επιχειρήσεων για τηλεργασία, προσφέρει όλα τα σύγχρονα εργαλεία επικοινωνίας, καθιστώντας την εργασία από το σπίτι άμεσα εφικτή.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η ψηφιακή εποχή, η PrimeTel είναι σε θέση να παρέχει απρόσκοπτα στους πελάτες της υψηλού επιπέδου τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, σχεδιάζοντας πακέτα που ενθαρρύνουν την ευέλικτη εργασία και επιτρέπουν στις εταιρείες να προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία τους.

Άμεση Πρόσβαση στο Internet: Με τα προϊόντα Plug  N Play, MiFi και Mobile Broadband (πλάνα 5/10/20GB), παρέχεται η δυνατότητα άμεσης σύνδεσης στο Ίντερνετ (ενεργοποίηση την ίδια ημέρα), με ταχύτητες μέχρι και 60Mbps και απεριόριστη χρήση.

Cloud Τηλεφωνία: Με την υπηρεσία SIP Registration, οι αριθμοί της PrimeTel καθίστανται προσβάσιμοι από οποιοδήποτε σημείο, μέσω IP Phones ή ακόμα και Smartphone Applications. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δέχονται και να πραγματοποιούν κλήσεις, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους τηλεφωνικό αριθμό.

Fax to Mail: Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, παρέχεται η δυνατότητα αποστολής αλλά και λήψης Fax ηλεκτρονικά, από οποιοδήποτε σημείο.

Ενισχυμένες Ταχύτητες Αποστολής (Upload Speed): Η ταχύτητα λήψης δεδομένων, αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την τηλεργασία των στελεχών. Γι’ αυτό, η PrimeTel παρέχει ενισχυμένες ταχύτητες Upload μέσω 4G υπηρεσιών άμεσης πρόσβασης στο Internet και σταθερών ευρυζωνικών υπηρεσιών κατόπιν αιτήματος.

Office 365: Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές της Microsoft διατίθενται online αλλά και offline, ενώ οι τελευταίες ενημερώσεις πραγματοποιούνται αυτόματα μέσω cloud.

Με αφορμή την πρόσφατη λήψη μέτρων για εργασία από απόσταση, ο Chief Commercial Officer της PrimeTel, Θεοδόσης Θεοδοσίου, δήλωσε: «Η ανάγκη για επιχειρησιακή συνέχεια είναι πιο απαραίτητη από ποτέ και στην PrimeTel εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές λύσεις σε κάθε εταιρεία. Η παροχή των κατάλληλων μέσων για εργασία από απόσταση γίνεται με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, επιτρέποντάς μας να τροφοδοτήσουμε τους τηλεργαζόμενους με όλα τα απαραίτητα εργαλεία επικοινωνίας».

Η PrimeTel παρακολουθεί τις εξελίξεις και προχωρά βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της με στόχο την υποστήριξη των εργασιών των επιχειρήσεων με ασφάλεια από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή 24/7.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αποστείλετε e-mail στο business@prime-tel.com, SMS στο 8585 με τη λέξη «Business» ή να καλέσετε στο 22027000 για να δείτε πώς μπορεί να επωφεληθεί η δική σας επιχείρηση.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending