fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους τι τους έλειψε περισσότερο αυτές τις μέρες που είναι σε καραντίνα!

Αχ αυτές οι μέρες περνούν για όλους μας αργά και βασανιστικά, αφού είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας (για 2η φορά μέσα σε λίγους μόνο μήνες), χωρίς να μπορούμε να βγούμε έξω, εξαιτίας βέβαια του κορωνοϊού.

Αρχικά, θέλω να σου πω εσένα που διαβάζεις τώρα αυτό το άρθρο πως δεν είσαι ο μόνος που βαριέται αφάνταστα στο σπίτι και σου λείπουν πράγματα που έκανες στην καθημερινότητά σου προ-κορωνοϊού!

Δες τι τους λείπει τώρα που είναι σε καραντίνα:

1
Παυλίνα, 18 ετών

  • «Τούτες τις μέρες πιο πολλά ελείψαν μου οι βόλτες που έκαμνα με τους φίλους μου,  όταν επιέναμε για κανένα καφέ.
    Αλλά γενικότερα νομίζω το να φκαίνω έξω με φίλους, γιατί επερνούσεν ευχάριστα η ώρα μου χωρίς να κάθουμαι σπίτι όπως τωρά τζιαι να μεν έχω τίποτε να κάμω.»

2
Άννα, 19 ετών

  • «Όσο περίεργο τζιαι να ακούεται, εμένα έλειψε μου πολλά η σχολή μου, επειδή επίεννα τζιαι έκαμνα κάτι που μου αρέσκει, so η ώρα μου επερνούσεν ευχάριστα.
    Ντάξει εννοείται πως επεθύμησα τζιαι τις νυχτερινές εξόδους στα clubs, που εφκαίναμεν ούλλη η παρέα τζαι εξημερωνούμασταν, αλλά τι να κάμουμε…Υπομονηηηηηή!»

3
Μιχάλης, 20 ετών

  • «Τι μου έλειψε πιο πολύ; Μιας τζαι σπουδάζω Αθήνα ελείψαν μου πάρα πολλά πράματα, αλλά λίο παραπάνω επεθύμησα να φκαίνω έξω στον ήλιο, να αναπνέω καθαρό αέρα, χωρίς να φοούμε ότι κάποιος δίπλα μου μπορεί να έσσιει τον ιό.
    Που την άλλη το καφεδάκι στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης παίζοντας μπιρίμπα εν αξία ανεκτίμητη, άσε που τα 4G εν έχουν λόγο ύπαρξης άμαν είσαι κλεισμένος σπίτι.»

4
Στέφανη, 21 ετών

  • «Κοίτα έλειψε μου το café που πάω σχεδόν κάθε μέρα με την παρέα μου τζαι καθούμαστε τζαι συζητούμε με τις ώρες.
    Επίσης, έλειψε μου το Σαββατοκύριακο που επίεννα στα μπαράκια της Λευκωσίας… Εν καταλάβεις πόσο επεθύμησα το κρασί

5
Αλεξάνδρα, 19 ετών

  • «Λοιπόν εμένα ελείψαν μου αφάνταστα τα οικογενειακά τραπέζια, να μαζευτούμε σε κάποιο σπίτι με τους συγγενείς, να ψήσουμε τζαμέ τα σουβλάκια μας, να βάλουμε τη μουσική μας, να μεν είμαστε κλεισμένοι σπίτι.
    Βέβαια εκτός που τούτο, εννοείται πως επεθύμησα τζαι το κουτσομπολιό στο πανεπιστήμιο.»

Εσύ τι επεθύμησες παραπάνω που την καθημερινότητά σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending