fbpx

5 πρώην ποδοσφαιριστές που θα θέλαμε να περάσουμε μαζί τους την καραντίνα!

Οι μέρες στο σπίτι μπορεί να είναι πολύ βαρετές, αφού ουσιαστικά δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να κάνεις.

Βέβαια, κάτι τέτοιες μέρες μπορεί να τις αλλάξει η συντροφιά που έχει κάποιος όσο είναι σε καραντίνα.

Φαντάστηκες, λοιπόν, αντί να έπρεπε να μείνεις με την οικογένεια σου να μπορούσες να περάσεις όλες τις μέρες της καραντίνας με κάποιον πρώην ποδοσφαιριστή;

Εμείς το φανταστήκαμε και σου παρουσιάζουμε με ποιους θα θέλαμε να ήμασταν πιο κάτω:

1
Andrea Pirlo

Instagram.com@andreapirlo21

Υπήρξε ένας από τους πιο κλασάτους χαφ όλων των εποχών. Αν, λοιπόν, έπρεπε να περάσουμε αρκετές μέρες κλεισμένοι στο σπίτι με τον Andrea Pirlo, σίγουρα θα δοκιμάζαμε άφθονο από το κρασί δικής του παραγωγής.

Από εκεί και πέρα θα μιλούσαμε για το πώς ήταν να παίξει στις 3 μεγαλύτερες ομάδες της Ιταλίας (Inter, Milan, Juventus), για την εμπειρία του στο MLS τα τελευταία 2 χρόνια της καριέρας του, την ικανότητα του να είναι ζεν συνέχεια, αλλά και για το Μουντιάλ του 2006!

Bonus θα ήταν οι ώρες μπροστά στην κονσόλα, παίζοντας FIFA!

2
Xavi

thestar.com.my/REUTERS@Gustau Nacarino

Με ένα ποδοσφαιριστή που υπήρξε η προσωποποίηση του tiki taka, η συζήτηση όλες αυτές τις ώρες του εγκλεισμού σίγουρα θα ήταν γύρω από την Barcelona, στην οποία ο Xavi πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του.

Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον θα είχε η κουβέντα γύρω από τον Messi και το πώς ήταν να προπονείσαι και να παίζεις με τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο!

Σίγουρα μεγάλο ρόλο στην κουβέντα θα είχε και η La Masia, αλλά και οι μέρες που προπονητής της Barca ήταν ο Pep Guardiola.

3
Arjen Robben

transfermarkt.com

Καθόμαστε και σκεφτόμαστε πώς θα ήταν η ζωή εν καιρώ καραντίνας αν την περνούσαμε με τον Arjen Robben;

Σίγουρα θα του ζητούσαμε να μας δείξει την κίνηση-trademark Arjen Robben (ναι, ναι το κόψιμο από τα δεξιά προς τον κεντρικό άξονα και πλασέ με το αριστερό) και -ίσως- να την κάναμε και πρόβα στο σαλόνι του!

Από εκεί και πέρα, δεν είναι και πάρα πολλοί οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν και στη Real Madrid και την Bayern, δυο από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, οπότε θα είχαμε να ακούσουμε πολλές ιστορίες, όπως και ιστορίες από τις μέρες του στη Chelsea, όπου ήταν προπονητής του ο μοναδικός Jose Mourinho!

4
Paul Scholes

sportsglobe.co.uk

Το πόσο τσάι θα πίναμε με τον Paul Scholes δεν λέγεται. Το σημαντικό, όμως, στην περίπτωση του Άγγλου πρώην μέσου της Manchester United θα ήταν ένα και ακούει στο όνομα: Alex Ferguson!

Όλα αυτά που θα ακούγαμε από τον Scholesey για τον Σκωτσέζο προπονηταρά, όλες οι ιστορίες, οι εμπειρίες, τα μαθήματα από τον Sir Alex θα ήταν ίσως ο καλύτερος τρόπος να περάσουμε την καραντίνα.

Άσε που έχουμε μεγάλη περιέργεια να μάθουμε πώς ήταν να μοιράζεσαι τα αποδυτήρια με ένα σταρ του lifestyle της εποχής (Beckham), με μια τεράστια προσωπικότητα (Keane), αλλά και με άλλους παιχταράδες.

Bonus: Δεν καίγεσαι να μάθεις πώς ήταν η ζωή δίπλα στον Cristiano Ronaldo πολύ πριν γίνει το ποδοσφαιρικό τέρας που ξέρουμε σήμερα;

5
Zinedine Zidane

goal.com/Getty Images

Juventus, Real Madrid, εθνική Γαλλίας. Εκείνο το τέρμα στον τελικό του Champions League το 2002, οι galacticos, η περίφημη του ντρίπλα, η παρουσία σε 2 τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου και τι πραγματικά προκάλεσε την κουτουλιά στον Materazzi το 2006.

Δες πόσα πράγματα υπάρχουν για να συζητήσεις και να μάθεις από ένα ποδοσφαιρικό μύθο όπως είναι ο Zinedine Zidane!

Σίγουρα, οι μέρες της καραντίνας θα ήταν κάτι παραπάνω από επικοδομητικές, άσε που είναι πολύ πιθανόν να μην μας έφταναν για να μάθουμε το μεγαλείο γύρω από την καριέρα του Γάλλου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending