fbpx

Τα νέα “corona-trends” των Κυπρίων που έγιναν viral στα social media αυτές τις μέρες!

Καραντίνα χωρίς 5 ώρες (και βάλε…) στα social media δε λέει! Μην ανησυχείς δεν είσαι ο/η μόνος/η που το κάνεις.

Σίγουρα τις τελευταίες μέρες θα είδαν κι εσένα πολλά τα μάτια σου, γι΄αυτό κι εμείς κάνοντας ένα scroll στην αρχική του Instagram  και του Facebook «ανακαλύψαμε» τα νέα Trends των Κυπρίων – φίλων μας, με τα οποία εκφράζονται και διασκεδάζουν μαζί με την παρέα τους ταυτόχρονα μεν, εξ αποστάσεως δε!

#Μένουμεσπίτι, λοιπόν, ξοδευέοντας τον χρόνο μας ευχάριστα κι αναπολώντας την παλιά «φυσιολογική» μας ζωή στα Social Media, χωρίς -φυσικά- να μας παίρνει από κάτω!

Δες πιο κάτω τα Corona-Trends των Κυπρίων:

1
Throwback posts

socialsamosa.com

Ήταν αναμενόμενο να ανεβάζεις φωτογραφίες από τις στιγμές που περνούσες όμορφα, από τα clubs που γύριζες/τα έσπαγες/διασκέδαζες όλο το καλοκαίρι, τις selfie στις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά φυσικά και τις περσινές σου αναμνήσεις!

Υ.Γ. Περιμέναμε πως αυτή θα ήταν η πρώτη σου αντίδραση, αφού ακόμα και στις τελικές του χειμερινού εξαμήνου, αντί να διαβάζεις, ανεβάζεις καλοκαιρινές φωτογραφίες με τα αγαπημένα hashtags #tb ή #throwback, ενώ ούτε τα stories με τα μαγιό στο Kaliva με το #misssummerdays είναι λίγα!

2
Σχόλια στα Live των τραγουδιστών

facebook.com/Βυρωνας-Ποτσος

Μια αρκετά καινοτόμα «μόδα» θα έλεγα! Για ‘σένα που δεν συμμετείχες και δεν έτυχε να δεις μέχρι στιγμής κάποιο live Ελλήνων ή Κυπρίων στο Instagram, να σε ενημερώσω πως κάθε βράδυ στη Νατάσα Θεοδωρίδου, κάθε Πέμπτη και Κυριακή στον Βύρωνα Πότσο και σε πολλούς άλλους καταξιομένους καλλιτέχνες, οι νεαροί μας φίλοι, εκτός από τις κομματάρες που αφιερώνουν, συζητούν μαζί με την παρέα τους στα comments για ό,τι πιο άσχετο υπάρχει!

Παράλληλα, υπάρχουν και άλλα σχόλια με παραγγελιές που μας θύμισαν την φάση: «Ό,τι χορεύκω παίζε μου», αλλά σε παραλλαγή… «ό,τι σου γράφω παίζε μου»!

3
Έκαμες τζιαι εσύ Live;

xeroteana.com

Πες μου πόσοι από τους φίλους σου στο Facebook ή στο Instagram έκαναν live για να δώσουν τις συμβουλές τους για την αποφυγή του Coronavirus, τονίζοντας το πλύσιμο των χεριών;

Ή πόσοι από τους ακόλουθους σου στο Instagram δεν έκαναν live για να δείξουν το ταλέντο τους στη μουσική, ή και αυτούς που ήθελαν να σε κινητοποιήσουν να μείνεις σπίτι; Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού α;!

4
Κυριακάτικα Stories με το “Homemade Brunch”

pexels.com @ Sydney Troxell

Κάποιες συνήθεις δεν αλλάζουν ποτέ! Παρόλο που δεν μπορείς να απολαύσεις τον ιταλικό σου cappuccino και τα νόστιμα pancakes στο καφεστιατόριο που σύχναζες για κυριακάτικο brunch με την παρέα σου, όμως τώρα τα φτιάχνεις με παρέα την οικογένειά σου στο σπίτι!

Οι περισσότεροι, όπως βλέπουμε στα social media, φτιάχνουν homemade pancakes, σάντουιτς με καπνιστο σολομό, αβοκάντο, αυγά ποσέ, ενώ άλλοι θέλωντας να κάνουν την αλλαγή δοκίμασαν τα english breakfast και τις ομελέτες! Το brunch είναι brunch, τζιαι δεν το χάννεις!

5
Παραλλαγές αγαπημένων τραγουδιών

Πολλοί ήταν αυτοί που μέσα στην «παράνοια» τους, έκαναν διασκευή/παραλλαγή πολλών τραγουδιών, προσαρμόζοντας τα στην κατάσταση του κορωνοϊού και σε όλες τις συνέπειες του!

Παρόμοια έμπνευση είχαν εκτός από τους ξένους και αρκετοί Κύπριοι με τα βιντεάκια τους, όπου χρησιμοποιούν αστεία filters και «ανταγωνίζονται» μεταξύ τους -φυσικά- για το ποιος θα γίνει viral!

6
Όχι άλλα Challenges

pexels.com @ Victoria Borodinova

Τα Instagram stories μας γέμισαν με challenges παιδικών φωτογραφιών, με χαρτιά υγείας που τα κλοτσούμε λες και είναι μπάλα ποδοσφαίρου και διάφορα άλλα τύπου στείλε reaction και επιλέγω την πιο ωραία φωτό σου!

Ενώ την ίδια ώρα, η αρχική του Facebook γέμισε με το #ChallengeAccepted και «Αν δε σας έκανα tag παρακαλώ μην παρεξηγηθείτε… Αν σας έβαλα ετικέτα, παρακαλώ μη με απογοητεύσετε…» ????

Εσένα ποιο από αυτά τα challenges σου έσπασε περισσότερο τα νεύρα και δε θέλεις να το ξαναδείς μπροστά σου;

7
Tik Tok παντού

Μια νέα τάση που ξεκίνησε από τους influencers και φαίνεται να διασκεδάζει και ταυτόχρονα να απασχολεί τους Κύπριους στη βαρετή περίοδο της καραντίνας!

Με μια εύκολη και γρήγορη εγγγραφή στο Tik Tok, μπορείς να δώσεις κι εσύ τη δική σου ερμηνεία σε διάσημα τραγούδια, να δοκιμάσεις τα διάφορα challenges (π.χ το hand emoji challenge), αλλά και να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στην υποκριτική (αν δεν το έχεις ήδη αρχίσει)!

Γράψε μας στα σχόλια ποιο από αυτά τα trends δοκίμασες και ποιο έχεις ήδη βαρεθεί!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending