fbpx

Πώς θα περνούσε η μέρα στο lockdown… χωρίς Internet;

Έχεις σκεφτεί ποτέ πώς θα περνούσες τη μέρα σου στην καραντίνα αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο;

Μπορεί μόνο και μόνο στην σκέψη να σου φαίνεται αδιανόητο και να πιστεύεις πως οι ώρες θα ήταν ατελείωτες χωρίς να μπορείς να ενωθείς στο Internet, όμως, σκέψου για λίγο πώς θα ήταν αν δεν υπήρχε στη ζωή μας καθόλου, όπως πριν από μερικά χρόνια!

Εμείς το «κάναμε εικόνα» και σου παρουσιάζουμε μια μέρα καραντίνας… χωρίς Internet:

1
Θα έπαιζες με τα “vintage” παιχνίδια σου

catawiki.com

Σίγουρα θα θυμάσουν διάφορα παιχνίδια τα οποία τα έχεις καταχωνιασμένα, όπως το Game boy, το DS, το PSP, το playstation 2, τις κούκλες από το δημοτικό ή ακόμη και επιτραπέζια παιχνίδια

Έτσι, θα εθυμάσουν την παιδική σου ηλικία! Εννοείται πως τα παιχνίδια με χαρτιά, όπως κουγκάς, μπιρίμπα, αλλά τζιαι το αγαπημένο τάβλι δεν θα παραλείπονταν!

2
Θα έβρισκες χρόνο τζιαι για λίγο διάβασμα

AlfaVita

Θα διάβαζες σίγουρα περισσότερα βιβλία, αφού, ως γνωστόν, με τα βιβλία μπορείς να δημιουργήσεις εικόνες στο μυαλό και έτσι θα ταξίδευες νοητικά!

Ίσως να είσιες ήδη καλυμμένη την ύλη των μαθημάτων αν δεν υπήρχε το Internet να σε «απασχολεί» τζιαι να σε διακόπτει συνεχώς.

Τώρα για τις εξετάσεις… θα σου έστελναν το γραπτό ταχυδρομικώς και θα το έστελνες απαντημένο πίσω με τον ίδιο τρόπο! Ξέρεις τι εν το γραμματόσημο;

3
Θα εμάθαινες να κάμνεις τζιαι κανένα φαΐ

pexels.com/Elly Fairytale

Μπορεί να μην ξέρεις καν να σπάσεις ένα αυγό που λαλεί ο λόος, αλλά αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θα ήταν μια ευκαιρία να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου στη μαγειρική!

Τζιαι πού ξέρεις… μπορεί να ανακάλυπτες το κρυφό σου ταλέντο (με τη βοήθεια -φυσικά- της mummy’s σου) και του χρόνου να σε εβλέπαμε κι εσένα στο “Masterchef”!

4
Θα εμάθαινες -επιτέλους- τι σημαίνει… γυμναστική

pexels.com/Andrea Piacquadio

Μάλλον για ‘σένα, όπως και για πολλούς άλλους, η λέξη γυμναστική δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο σου! Φαντάζεσαι, όμως αν δεν υπήρχε υπήρχε το Internet για να «λιώνεις» στα social media, τι θα γινόταν;

Ίσως να εσηκώνεσουν που τον καναπέ σου τζιαι να έκανες πράξη τη γυμναστική! Έτσι, θα ήσουν και πιο έτοιμος/η να κυκλοφορήσεις στις παραλίες το καλοκαίρι, αλλά πάνω απ’ όλα θα έκαμνες καλό στην υγεία σου!

5
«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε…»

Shutterfly

Όπως λέει και το γνωστό, παλιό αλλά αγαπημένο τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, «οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και μου θυμίζουνε τα περασμένα»…

Άρα, χωρίς Internet για να βλέπεις #throwback φώτο σου στο Instagram ή για να κάνεις τα διάφορα challenges, θα έπρεπε να βρεις εναλλακτικές λύσεις για να θυμάσαι τις περασμένες καλές στιγμές!

Θα «ξέθαφκες» παλιά albums με φωτογραφίες και θα αναπολούσες παλιές στιγμές της ζωής σου… Θα εσκέφτεσουν συνέχεια πώς θα ήταν η ζωή πριν το lockdown, όμως, σίγουρα θα έκανες σχέδια και για το μέλλον!

Γράψε μας σε σχόλιο πώς φαντάζεσαι ότι θα περνούσες το lockdown αν δεν είχες Internet!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending