fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους ποιο είναι το πιο αστείο πράγμα που τους έτυχε στην καραντίνα!

Ξέρουμε πόσο πολύ σας αρέσουν τα μικρά μας «γκάλοπ» αλά.. Κυπριακά! «Έσσιει ψουμίν η κουβέντα», όπως λέμε και στα Κυπριακά, αφού κατά βάθος σε όλους μας αρέσει να ακούμε λίγα gossips μια στο τόσο…

Γι’ αυτό φροντίσαμε και σου μαζέψαμε κωμικοτραγικά περιστατικά που βίωσαν 5 Κύπριοι και Κύπριες φοιτητές/τριες, το τελευταίο διάστημα εν καιρώ καραντίνας και σου τα παρουσιάζουμε!

Δες τα πιο κάτω:

1
Θεοδώρα, 20 χρονών

xrysessyntages.com
  • «Βασικά, επειδή είμαι εξωτερικό τωρά, εν αρκετά χειρότερα τα πράγματα σε σύγκριση με την Κύπρο. Πρίν λλίες μέρες ήβραν κρούσμα στις εστίες που μένουμε, τζιαι επικρατούσε ο απόλυτος πανικός στον όροφο μου!
    Αρκέψαν επακκεταρίσκαν πράματα για να φύουν, επιάναν τηλέφωνα τους δικούς τους, εγυρέφκαν νέες εστίες, κλπΕμένα για κάποιον λόγο η μόνη μου έννοια τζίεινην την ώρα μέσα στο χάος, ήταν το ότι επεινούσα πάρα πολλά.
    Μεν τα πολυλογώ, επήα στην κουζίνα τζιαι έκατσα να κάμω κουπέπια, χαλαρή και αρακτή. Κάμετε εικόνα εμένα να τυλίω κουπεπόφυλλα τζιαι πίσω να βουρούν πάνω κάτω.
    Σε μια φάση ήρτεν ένας Ισπανός τζιαι λαλεί μου: “WHAT ARE U DOING THERE?!” τζιαι γυρίζω λαλώ του με μιαν απάθεια “koupepia you?”»

2
Δημήτρης, 24 χρονών

greenbot.com
  • «Λόγω τούντης κατάστασης αναγκαστήκαμε να αγοράσουμε smartphone της γιαγιάς για να μπορούμε να την πιάννουμε βιντεοκλήση να την βλέπουμε! Εκάμαμε της τζιαι facebook τζιαι εμιλήσαμε 2-3 φορές με κάμερα, προσπαθώντας να της μάθουμε τα βασικά…
    Προχτές τη νύχτα ήθελεν άρον άρον να μας πίασει videocall για να μας πει τι έπαθεν η γειτόνισσα της. Εν ξερω πώς τα εκατάφερε, αντί να μας πιάσει εμάς επάτησε να κάμει live στο facebook! Ρεζίλιιιιιιι, εμπήκα να δω τι λαλεί τζιαι εφώναζε «Δημήτρη μου ακούεις με; Αγάπη μου μα μόνον τη φάτσα μου βλέπω, εσύ που είσαι;».
    Τελικά, για ευνόητους λόγους, εσβήσαμε της το facebook τζιαι εκατεβάσαμε της το Viber, καλού – κακού».

3
Ανθή, 23 χρονών

sleepmaker.com.au
  • «Βασικά, νομίζω η διαμονή μου στο σπίτι με τους δικούς μου εξελίσσεται που κωμωδία… σε θρίλερ ή “horror movie”, που λεν τζιαι οι Εγγλέζοι!
    Το τοπ ήταν την περασμένη βδομάδα όταν είχα πρωινό μάθημα online τζιαι ως συνήθως ούτε καν εσηκώθηκα που το κρεβάτι. Τζιαι σε μια φάση είπεν μας ο καθηγητής «ελπίζω να πιάννετε σημειώσεις», τζιαι εννοείται απάντησα ναι (εντομεταξύ ούτε που ετάραξα).

    Τζιαι παιθκία παντίς τζιαι εστείλαν τη μάνα μου να έρτει, φακκά την πόρτα, μπαίνει μέσα τζιαι άρκεψεν «Κόρη μου τέλειωνε σήκου! Πέφτεις όπως το λέσιην ούλλη μέρα, εν έσσιεις μάθημα;»Tο μικρόφωνο μου ήταν ανοιχτό! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

4
Γεωργία, 20 χρονών

theladiescoach.com
  • «Η σχέση μου με τη μάνα μου γενικά ένεν τζιαι πολλά καλή, τζιαι τούντο διάστημα έγινεν ακόμα χειρότερη.
    Το αποκορύφωμα ήταν πριν λίο, όταν είπαμε μίσιη μου να μαϊρέψουμε κάτι μαζί για να περάσουμε χρόνο μητέρας-κόρης. Σε μια φάση (ήταν επόμενο ότι εν να έρκετουν τούτη η φάση) εν εσυμφωνούσαμε αν έπρεπε να εβάλλαμε 1 ποτήρι ή 2 γάλα.
    Αρκέψαμε φωνές, τσιριλλιές, τζιαι το θέμα εκατέληξε στους βαθμούς του πανεπιστημίου για κάποιον ανεξήγητο λόγο!
    Στο τέλος, επήα να κουντήσω το ταψί τάχα να της δείξω ότι ενευρίασα τζιαι καταλάθος έσυρα το χαμέ. Όι μόνο έγινε λουβίθκια, αλλά η κουζίνα έγινε ΧΤΙΤΖΙΟΝ! Στέλλω σου που την τουαλέτα τωρά… έσσιει 20 λεπτά, είμαι κλειδωμένη δαμέσα».

5
Στέλιος, 21 χρονών

thaiandwebthai.com
  • «Εντάξει εν κάμω τζιαι τίποτε το σπουδαίο η αλήθκεια ούλλη μέρα, αλλά το πιο αστείο που μου έτυχε ήταν προχτές που επαραγγείλαμε πίτσα.
    Έρκεται ο ντελιβεράς, εφκήκα έξω να πληρώσω (εφόρουν γάντια τζιαι μάσκα), τζιαι μόλις με είδε άφησε την πίτσα χαμέ τζιαι εβούρησε κάτι μέτρα πίσω! Επαλάβωσα εγώ, τζιαι λαλώ του «να σε πληρώσω;» τζιαι δείχνει μου τάχα να αφήσω χαμέ τα λεφτά.
    Τζιαι έπρεπε να τα βάλω χαμέ, να πάω πίσω, να έρτει να τα πιάσει, να μου αφήσει ρέστα… τζιαι μετά να πιάσω την πίτσα τζιαι να πάω σπίτι! Έλεος, εν μπορώ άλλο τούντη κατάσταση».

Απ’ ότι καταλαβαίνεις, όλοι μας περνούμε τραγικές καταστάσεις αυτό το διάστημα, αρκετές από τις οποίες είναι πρωτόγνωρες! Γι’ αυτό, για να γλιτώνουμε γρήγορα, λοιπόν, από όλα αυτά τα «μαρτύρια», ας περιοριστούμε στα σπίτια μας και ας διατηρήσουμε την ελπίδα μας για τις καλύτερες μέρες που έρχονται!

Ποιο ήταν το πιο αστείο πράμα που σου έτυχεν εσένα στην καραντίνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending