fbpx

Μάθε με ποιους τρόπους το Alexander College παραμένει #diplasou και στα δύσκολα!

Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς πως τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα στη ζωή του καθενός. Γι’ αυτό όμως, δεν ευθύνονται μόνο οι φίλοι και οι συμφοιτητές, αλλά και οι καθηγητές και το πανεπιστήμιό σου φυσικά!

Έτσι και το Alexander College είναι πάντα #diplasou, ακόμα και σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που περνούμε τώρα. Στόχος του προσωπικού και των καθηγητών του πανεπιστημίου είναι να σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα και να κρατήσεις τις πιο θετικές αναμνήσεις από τα ωραιότερα χρόνια της ζωής σου!

Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που η νέα καμπάνια του Alexander College έχει σαν σλόγκαν τη φράση «#diplasou»!

Μάθε με ποιο τρόπο το Alexander College είναι #diplasou: 

1
#diplasou στις σπουδές

Το εαρινό εξάμηνο συνεχίζεται κανονικά με online μαθήματα γιατί το Alexander College μπόρεσε άμεσα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών.

Το διδακτικό προσωπικό βρίσκεται σε επικοινωνία με τους φοιτητές, παραδίδοντας μαθήματα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας, καθώς και συγκεκριμένες οδηγίες για τα μαθήματα.

2
Οι καθηγητές και το προσωπικό #diplasou 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexander College (@alexander_college) on

Οι καθηγητές είναι πάντα δίπλα σου να σε βοηθήσουν, να σε κατευθύνουν και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες που αφορούν τις σπουδές σου και βρίσκεσαι σε απόγνωση, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους, γιατί στο Alexander College δεν είσαι απλά ένας αριθμός, αλλά η προσωπικότητά σου μετρά.

Tα διοικητικά τμήματα συνεχίζουν να λειτουργούν ομαλά μέσω email/τηλεφωνικά για την δική σου εξυπηρέτηση. Ιδιαίτερα, το προσωπικό του Γραφείου Φοιτητικών  Yποθέσεων είναι δίπλα σου για θέματα φοίτησης και κρατικών χορηγιών και μπορείς να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

3
#diplasou στη φοιτητική ζωή

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexander College (@alexander_college) on

Στο Alexander College, αντιλαμβάνονται ότι η φοιτητική ζωή είναι ένα μοναδικό κεφάλαιο στη ζωή σου, γι’ αυτό και συμβάλλουν στο να ανεξαρτητοποιηθείς και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και εμπειρίες.

Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, προσπαθούν να σε κάνουν να περνάς πιο ευχάριστα τον χρόνο των διαλέξεων και τον ελεύθερο σου χρόνο, μέσα από διαδικτυακές συναντήσεις.

4
#diplasou και στο μέλλον

Όποιο κλάδο και να επιλέξεις, το Alexander College σου προσφέρει διεθνή αναγνώριση και κρατική χορηγία. Μην ξεχνάς ότι το Alexander College προσφέρει προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με ένα από τα υψηλότερα σε επίπεδο Πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Canterbury Christ Church University (CCCU).

Με το τέλος των σπουδών σου, σου διασφαλίζουν πολύ αξιόλογες επιλογές εργοδότησης σε Κύπρο και εξωτερικό.

5
#diplasou σαν οικογένεια

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexander College (@alexander_college) on

Με τη φοίτησή σου στο Alexander College θα νιώσεις ότι έχεις δίπλα σου μια δεύτερη οικογένεια, η οποία σε στηρίζει από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωση των σπουδών σου.

Όσα εμπόδια κι αν εμφανιστούν, η ζωή μας θα ξαναρχίσει από εκεί που σταμάτησε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα για το μέλλον μας, να μαθαίνουμε, να σπουδάζουμε! Άρα συνέχισε να σκέφτεσαι το μέλλον και κάνε έγκαιρα τις επιλογές σου!

Θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές στο Alexander College;

Μάθε για τα αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών που θα βρεις στο Alexander College εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending