fbpx

Μετά την καραντίνα: 5 Κύπριοι μας απαντούν ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν!

Κάνεις και εσύ σχέδια για το μέλλον σου τώρα που είσαι όλη μέρα στο σπίτι; Όλο και κάτι θα πεθύμησες και θα είπες ότι θα το κάνεις με την πρώτη ευκαιρία όταν με το καλό σταματήσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια πράγματα θα έχουν προτεραιότητα στην “to do” λίστα σου και θα τα κάνεις πρώτα – πρώτα! Έτσι, λοιπόν, θελήσαμε να μάθουμε τι θα κάνουν 5 Κύπριοι μόλις βγούμε από την καραντίνα!

Δες τι μας απάντησαν:

1
Ραφαέλα, 20 ετών

pexels.com/Helena Lopes
  • «Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βγω με τους φίλους μου που εξαιτίας των συνθηκών τους αποχωρίστηκα για αρκετό καιρό και μου έχουν λείψει πάρα πολύ!
    Αυτό που δεν ξέρω είναι πόση ώρα θα διαρκέσει αυτή η έξοδος, γιατί σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε παρόλο που μιλάμε μέσω διαδικτύου καθημερινά… ό,τι και να πεις το face to face είναι πάντα διαφορετικό και καλύτερο!»

2
Ειρήνη, 20 ετών

Bustle
  • «Μόλις βγούμε από την καραντίνα θα επισκεφθώ τη γιαγιά και τον παππού, τους οποίους λόγω της κατάστασης που επικρατεί έχει πολλές μέρες να δω αφού ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και πρέπει να τους προσέχουμε διπλά!
    Ανυπομονώ να τους αγκαλιάσω ξανά γιατί μου έχουν λείψει όσο τίποτα άλλο! Προς το παρόν, όμως, μένουμε σπίτι για να προστατέψουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και σύντομα θα τους έχουμε κοντά μας.»

3
Γιώργος, 24 ετών

pexels.com/Victor Freitas
  • «Θεωρώ ότι το lockdown με επηρεάζει περισσότερο από το μέσο Κύπριο, καθώς βρίσκομαι για σπουδές στο εξωτερικό. Συνεπώς, η άρση του lockdown θα σημαίνει πολλά για εμένα.
    Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να κάνω μόλις τελειώσει το lockdown, είναι να πάω στην εκκλησία να προσευχηθώ και να ευχαριστήσω τον Θεό για τη δύναμη που δίνει στον κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης.
    Κάτι που επίσης μου λείπει είναι η επαφή με τη φύση και η απαλλαγή από την κλεισούρα του δωματίου στο οποίο ζω. Οπότε μια ανάβαση στο ηφαίστειο του Εδιμβούργου ή μια βόλτα στην παραλία, θα ήταν επίσης κάτι που θα ήθελα να κάνω.
    Αυτές τις δραστηριότητες -φυσικά- δεν πρόκειται να τις κάνω μόνος μου, αλλά με τους φίλους μου, οι οποίοι μου λείπουν απίστευτα πολύ αυτές τις μέρες. Πραγματικά ανυπομονώ αφάνταστα για τη στιγμή που θα ξαναβρεθούμε!»

4
Ελλάδα, 20 ετών

Mamiverse
  • «Το ιδανικό μετά την καραντίνα θα ήταν να ταξιδέψω σε κάποιο εξωτικό νησί… Μαλδίβες για παράδειγμα! Αλλά “αν μου φτάναν τα λεφτά θα τα έκανα όλα αυτά…”, όπως λέει και ο Stan!
    Για να προσγειωθώ στην πραγματικότητα, μόλις τελειώσει όλο αυτό θα επισκεφτώ και πάλι τα αγαπημένα μου μπαράκια, ώστε να διασκεδάσω με την παρέα μου χορεύοντας και ακούγοντας την αγαπημένη μου ελληνική μουσική!»

5
Μαριλένα, 21 ετών

pexels.com/Oleg Magni
  • «Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να βγω έξω με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Το γεγονός ότι δεν είχα την ευκαιρία να πιω έναν καφέ μαζί τους, να συζητήσω, να τους αγκαλιάσω, αυτό μου έχει λείψει αφάνταστα! 
    Εάν πάλι η καραντίνα τελειώσει το καλοκαίρι το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάω σε μια παραλία, να αράξω χωρίς να σκέφτομαι ότι κάνω κάτι παράνομο. Eννοείται ότι μαζί μου θα έχω τα αγαπημένα μου πρόσωπα!
    Θεωρώ, όμως, ότι θα είναι λίγο δύσκολο να υιοθετήσουμε ξανά τις παλιές μας συνήθειες, αφού αρχίσαμε και συνηθίζουμε στο σπίτι.»

Γράψε μας σε σχόλιο ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις εσύ μόλις βγούμε από την καραντίνα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending