fbpx

5+1 σκέψεις που σίγουρα πέρασαν κι από το δικό σου μυαλό στα online μαθήματα!

Ούλλοι όσοι υπήρξαν φοιτητές ή είναι ακόμα φοιτητές, ξέρουν πολλά καλά ότι ο νους τους εν ήταν 100% στο μάθημα την ώρα μιας διάλεξης, αλλά μάλλον επέταν στα σύννεφα!

Eιδικά τωρά που δεν υπάρχει καν επίβλεψη από τον καθηγητή, αφού τα μαθήματα εν καιρώ κορωνοϊού γίνονται από την άνεση του σπιτιού σου, μέσω video call!

Πιο κάτω θα δεις τις “basic” σκέψεις -κάθε- φοιτητή (ναι τζιαι εσύ μαζί), που έκαμε  (τζιαι σίγουρα θα ξανά κάμει) έστω μια φορά την ώρα των online μαθημάτων…

Δες τις 6 σκέψεις και ταυτίστου!

1
«Εν καταλάβω τίποτε…»

pexels.com/Andrea Piacquadio

«Μα τι λαλεί πάλε τούτος ο καθηγητής; Εν καταλάβω τίποτε! Άραγε πώς εν να καταφέρω να περάσω το μάθημα του αμάν νιώθω ότι μιλά Κινέζικα ακόμα εν εξύπνησα;

Ο Θεός, η Παναγία τζιαι οι 12 Αποστόλοι μαζί μου, πέρκι περάσω το μάθημα! Το καλό τωρά εν να έχω παραπάνω chances να το περάσω αφού εν να μας αντικαταστήσει την εξέταση με εργασία ή εν να μας κάμει open book… Άραγε σου αν φέρω σκόρδα να κρεμάσω πάνω μου να είμαι πάντα μέσα;»

2
«Τέλειωνε τζιαι πεινώ!»

pexels.com/Kaboompics.com/insider.com/Shutterstock/pngtree.com

«Ούφφου επείνασααα! Άραγε τι φαΐ να φάω (πάλε); Ούλλη μέρα τρώω με τούτην την καραντίνα… Μα πώς εν να κυκλοφορήσω έτσι στις παραλίες;! Μμμμ, τέλος πάντων μάλλον εν να κάμω κανένα burger!»

Τουλάχιστον άμαν κουρκουρίζει η τζιοιλιά μου την ώρα του μαθήματος εν θα ακουστεί, αφού πάλε καλά υπάρχει η ένδειξη του “microphone is muted”!

3
«Άραγε φορεί τζιαι ο καθηγητής πιζιάμες που κάτω;»

online-class-work-online-on-pyjamas
blog.aicpa.org/wsj.com

«Ευτυχώς τωρά με τα online μαθήματα εγλίτωσα που τη διαδικασία κάθε πρωί να γυρέφκω ρούχα»! Ευκαιρία να πάρει τζιαι καμιάν «ανάσα» η visa σου τωρά!

«Λαλείς να φορεί τζιαι ο καθηγητής την πιτζιαμούα του που κάτω που το κουστούμι που μας το παίζει σοβαρός; Πέρκι να ξεχάσει καμιάν μέρα ανοιχτήν την camera τζιαι να σηκωθεί να δω!»

4
«Εν περνά η ώρα…»

The Ladders

Νιώθεις τζιαι εσύ ότι εν περνά η ώρα με το τίποτε έσσο, ειδικά την ώρα του μαθήματος. «Γιατί άμαν κάμνω μάθημα περνά η ώρα σαν να τζιαι εν ένας αιώνας, τζιαι όταν επίεννα κανένα cafe (πριν την καραντίνα) επέρναν σιονωτή;»

Στην τελική έσσιεις τζιαι το πλεονέκτημα ότι συνδέεσαι απλά στο μάθημα πιάννεις την παρουσία σου τζιαι γυρίζεις πλευρόν άμαν θέλεις!

5
«Μα τι εσκέφτουμουν την ημέρα των εγγραφών;!»

marklvanhorn.com

Κάμνεις ένα throwback στις ημέρες των εγγραφών και σκέφτεσαι «γιατί εγράφτηκα σε τούντο μάθημα;!»

Μετά, θυμάσαι ότι εν υποχρεωτικό τζιαι ότι αν δεν το κάμεις εν πιάνεις πτυχίο… Κρύφεις να περάσεις, αφού εν έσσιεις άλλη επιλογή τζιαι καταβάθος χαίρεσαι, αφού οι πιθανότητες να το περάσεις τωρά με τις εξετάσεις στην καραντίνα εν παραπάνω (cheating is always a nice idea)!

6
Overthinking…

identity-mag.com

Ειδικά τωρά που είσαι σπίτι ούλλη μέρα σίουρα κάθεσαι τζιαι σκέφτεσαι συνέχεια διάφορα, you overthinking δηλαδή… τζιαι αρκέφκεις να αναρωτιέσαι… «Σίουρα είμαι στη σωστή σπουδή; Άμπα τζιαι έπρεπε να θκιαλέξω καμιά που τες άλλες μου επιλογές; Άραγε ταιρκάζει μου τούτο που σπουδάζω; Τι μέλλον εν να έχω;»

Μεν το φιλοσοφήσεις τζιαι πολλά… Όταν επιτέλους βγεις από την καραντίνα εν να δεις ότι εν θα είναι τόσο έντονο το ovrethinking και θα ηρεμήσει ο νους σου!

Σίουρα εσκέφτηκες τζιαι εσύ κάτι που τούτα! Γράψε μας στα σχόλια τι άλλο σκέφτεσαι την ώρα των Online μαθημάτων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending