fbpx

Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου: Στηρίζει τις προσπάθειες για βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες!

Το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου στηρίζει το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων στην προσπάθεια που κάνει για να μην λείψουν βασικά είδη πρώτης ανάγκης από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο εθελοντισμός είναι πάντα πιο αποτελεσματικός όταν οργανώνεται υπεύθυνα και όλοι οι εθελοντές δραστηριοποιούνται σε στοχευμένες δράσεις, με βάση τα πρωτόκολλα τα οποία έχουν εκδοθεί. Η κινητοποίηση εθελοντών απαιτεί εξειδικευμένη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, με μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στις Κινητές Μονάδες για υποστήριξη ευπαθών ομάδων που συντονίζει το Γραφείο Επιτρόπου Εθελοντισμού, πρέπει να κάνουν εγγραφή στο «Πρωτόκολλο Διαχείρισης Εθελοντών σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης», το οποίο μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο https://bit.ly/2KG6eCM

Εμείς, ως Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου, δημιουργήσαμε ειδικό πλαίσιο για το Facebook για να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού.

Δείξτε τη στήριξη σας προς τους εθελοντές που προσφέρουν με ανιδιοτέλεια τον χρόνο τους για να βοηθήσουν συμπολίτες μας, εφαρμόζοντας το ειδικό πλαίσιο στην εικόνα του προφίλ σας, πατώντας στο https://bit.ly/3aG89C0.

Όλοι μαζί, συντονισμένοι, #ΕνώνουμεΔυνάμεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending