fbpx

Δες πώς το Πανεπιστήμιο Frederick σε βοηθά να προετοιμαστείς σωστά για τις σπουδές σου!

Η περίοδος που περνάμε είναι σίγουρο πως σου βάζει δύσκολα, είτε είσαι φοιτητής, είτε είσαι μαθητής και ετοιμάζεσαι για σπουδές. Το πιο πιθανό, σου προσθέτει επιπλέον άγχος και σε κάνει να ανησυχείς για το μέλλον! Η στήριξη από τα πανεπιστήμια είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ!

Το Πανεπιστήμιο Frederick παρόλες τις δύσκολες συνθήκες, προσαρμόστηκε άμεσα και δεν άφησε την κατάσταση να επηρεάσει τις ανάγκες των φοιτητών. Εκτός του ότι συνεχίζονται τα μαθήματα διαδικτυακά και είναι έτοιμο για εξ αποστάσεως εξεταστική, όλο αυτό το διάστημα παρέχει πολύπλευρη στήριξη στους φοιτητές του.

Από το Συμβουλευτικό του Κέντρο, μέχρι το Sports Office και το Careers Office, όλες οι υπηρεσίες του πανεπιστημίου είναι διαθέσιμες με εναλλακτικές μορφές επικοινωνίας και δημιουργικές λύσεις. Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο Frederick έχει οργανωθεί για να προετοιμάσει κατάλληλα όσους θέλουν να ξεκινήσουν σπουδές την καινούργια χρονιά.

Όλες οι υπηρεσίες του Γραφείου Εισδοχής του πανεπιστημίου λειτουργούν κανονικά εξ αποστάσεως και είναι διαθέσιμες για να απαντήσουν σε όλα σου τα ερωτήματα. Ειδικά αν είσαι νέος φοιτητής ή θες να κάνεις μεταγραφή από άλλο πανεπιστήμιο, μάλλον έχεις πολλές απορίες – πώς να επιλέξεις το σωστό πρόγραμμα σπουδών, πώς παίρνεις υποτροφίες, πόσα είναι τα δίδακτρα κ.ά. 

Δες πώς να πάρεις τις κατάλληλες απαντήσεις για να ξεκινήσεις σωστά τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά:

1
Κλείσε τη δική σου τηλεδιάσκεψη συμβουλευτικής

Εκτός από τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες που θα βρεις στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Frederick, έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις απευθείας με τους Συμβούλους του Γραφείου Εισδοχής ή και με ακαδημαϊκούς από το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, χωρίς να φύγεις από το δωμάτιο σου.

Πώς να κλείσεις τηλεδιάσκεψη: Απλά επικοινώνησε με το Γραφείο Εισδοχής τηλεφωνικά ή μέσω email (θα βρεις τα στοιχεία επικοινωνίας στο τέλος του άρθρου).

Οι Σύμβουλοι του πανεπιστημίου θα σου δώσουν όσες πληροφορίες χρειάζεσαι για τα προγράμματα σπουδών και θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις όλες σου τις απορίες που αφορούν τόσο τις σπουδές, όσο και τις προοπτικές εργοδότησης μετά την αποφοίτηση.

2
Κάνε δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού

Το πιο σημαντικό και κρίσιμο σημείο από όλα είναι τι θέλεις να ακολουθήσεις επαγγελματικά. Λογικά στην φάση που βρίσκεσαι τώρα, είναι δύσκολο να αποφάσεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Για το σκοπό αυτό υπάρχει το τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού emellon που παρέχεται δωρεάν στους υποψήφιους φοιτητές, από το Γραφείο Εισδοχής του Πανεπιστημίου Frederick. Μπορείς να το συμπληρώσεις διαδικτυακά με την καθοδήγηση Σύμβουλου Σπουδών του πανεπιστημίου.

Το τεστ θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα ενδιαφέροντα, την προσωπικότητα και τις αξίες σου, μέσω μιας πιο ολοκληρωμένης διερεύνησης της επαγγελματικής σου ταυτότητας, και θα σε οδηγήσει στην επιλογή του προγράμματος σπουδών που σου ταιριάζει.

3
Κάνε την αιτήσή σου για εισδοχή στο πανεπιστήμιο

Αφού μαζέψεις όλες τις πληροφορίες και επιλέξεις το πρόγραμμα σπουδών που θα ακολουθήσεις, θα συμπληρώσεις την αίτησή σου για να εξεταστεί από το πανεπιστήμιο.

Το Πανεπιστήμιο Frederick ήδη δέχεται αιτήσεις για το Χειμερινό Εξάμηνο 2020-2021 για νεοεισερχόμενους φοιτητές για όλα τα προγράμματα σπουδών, συμβατικά και εξ αποστάσεως, προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου. Κατέβασε ΕΔΩ τον οδηγό σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021!

Όλα τα προγράµµατα σπουδών του Πανεπιστηµίου Frederick έχουν αξιολογηθεί από κρατικούς φορείς και εξωτερικές επιτροπές και είναι πλήρως αναγνωρισμένα από την Κυπριακή ∆ηµοκρατία και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, όλοι οι τίτλοι σπουδών παρέχουν και αντίστοιχη αναγνώριση από αρμόδια επαγγελματικά σώματα.

4
Μάθε για μετεγγραφές και μεταφορά μαθημάτων

Αν σπουδάζεις σε άλλο πανεπιστήμιο ή στο εξωτερικό και σκέφτεσαι μια πιθανή μετεγγραφή στην Κύπρο, τότε θα έχεις μαζεμένες ερωτήσεις. Οι αιτήσεις για μετεγγραφές έχουν ήδη αρχίσει και εδώ μπορείς να βρεις χρήσιμες πληροφορίες.

Για ό,τι άλλο χρειαστείς, μπορείς να επικοινωνήσεις με το Γραφείο Εισδοχής. Οι Σύμβουλοι μπορούν να σε καθοδηγήσουν βήμα-βήμα στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να αναγνωριστούν μαθήματα που έχεις ολοκληρώσει, ώστε να συνεχίσεις τις σπουδές σου στο Πανεπιστήμιο Frederick.

Επίσης, με βάση την ακαδημαϊκή σου επίδοση θα σε ενημερώσουν αν μπορείς να ενταχθείς σε πρόγραμμα υποτροφιών ή να έχεις άλλη οικονομική στήριξη.

Το Πανεπιστήμιο Frederick είναι στη διάθεσή σου με τις εξ αποστάσεως υπηρεσίες του, για να προετοιμαστείς σωστά για τις σπουδές σου.

Στοιχεία επικοινωνίας με το Γραφείο Εισδοχής:
Email: info@frederick.ac.cy
Τηλ.: Λευκωσία +357 22 394394 | Λεμεσός +357 22 394394 | Αθήνα +30 210 3311288
frederick.ac.cy | Facebook | Instagram

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending