Δες τις ομορφιές του νησιού μας σε αυτό το 5λεπτο video που έφτιαξε Κύπριος φοιτητής!

Ο Ραφαέλλος Μαρκιτανής φοιτητής της σχολής Audio Visual Communication του Πανεπιστημίου Frederick αποφάσισε να κινηματογραφήσει απίθανες περιοχές του νησιού μας και να τις μοιραστεί μαζί μας σε αυτό το 5λεπτο video που ανέβασε στο YouTube!

Από τις παραλίες της Πάφου μέχρι και το χιονισμένο Τρόοδος, τα πλάνα του video θα σε εντυπωσιάσουν και θα σε κάνουν να ανυπομονείς για την επόμενή σου εκδρομή σε κάθε γωνιά της Κύπρου μας.

Όπως μας είπε ο Ραφαέλλος, αφορμή για το video είναι η θέλησή του να αναδείξει περιοχές και τοπία του νησιού μας σε διαφορετικές χρονικά περιόδους και με μοναδικό τρόπο!

Θέλει μέσα από το video να δείξει την ποικιλομορφία των φυσικών τοπίων της Κύπρου και να δει ο θεατής πως η Κύπρος είναι ένας μοναδικός προορισμός!

Το video περιλαμβάνει περιοχές όπως το Αλμυρολείβαδο στο Τρόοδος, φράγματα, όπως αυτό του Κούρρη και του Προδρόμου και γραφικά χωριά, όπως η Λόφου και ο Καλοπαναγιώτης. Άλλες περιοχές που μπορείς να δεις στο video είναι το Γεφύρι της Ελίας και τα Στενά των Χασαμπουλιών.

Σίγουρα ανυπομονείς κι εσύ για την ημέρα που θα μπορείς να γυρίσεις σε όλη την Κύπρο για να την εξερευνήσεις, όπως της αξίζει!

Εσένα ποιος προορισμός σε εντυπωσίασε περισσότερο;