fbpx

Δες τι έκαμε ο κάθε typical Κυπραίος… μόλις εχαλαρώσαν τα μέτρα!

Ως γνωστόν τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 είχαμε την πρώτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού στην Κύπρο! Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η άρση των μέτρων θα γίνει σταδιακά σε τέσσερις φάσεις. 

Όπως ήταν φυσικό, μιας και όλοι περιμέναμε αυτήν τη στιγμή που θα κινούμασταν επιτέλους πιο ελεύθερα, ο (κάθε) Κυπραίος αντέδρασε -κάπως typical και αναμενόμενα θα λέγαμε- και έτσι είδαμε και ζήσαμε τις πιο κάτω καταστάσεις!

Δες τι έκαμεν ο Κυπραίος στην πρώτη φάση χαλάρωσης των μέτρων:

1
Έκλεισε ραντεβού στο κομμωτήριο / αισθητικό!

parikiaki.com/eonline.com

Μετά από περίπου 3 μήνες η κατάσταση θα φτάσει στο απροχώρητο τζιαι με το που θα φύουν τα μέτρα αντί να βουρήσουμε να φκούμε έξω, εν να αντρεπούμαστε γιατί με έτσι μαλλί, μούσια, φρύδι τζιαι μουστάτζι εν θα θορκούμαστε! 

Γι’ αυτό τζιαι ο Κυπραίος επρονόησε! Λαλεί σου πρέπει να γίνει κάτι, έτσι με το που άκουσε που το διάγγελμα του Αναστασιάδη για την άρση των μέτρων, το επόμενο δευτερόλεπτο έπιασεν το τηλέφωνο τζιαι έβαλε ραντεβού σε κομμωτήριο, αισθητικό, νυχού κλπ.

Τα ραντεβού τους εγεμώσαν ακούεις που την πρώτη μισή ώρα! Όποιος επρόλαβεν, επρόλαβεν… Οι υπόλοιποι εν να κυκλοφορείτε σαν τους πρωτόγονους!

2
Εβούρησε να πιάσει τον αγαπημένο του καφέ!

pexels.com/Giftpundits.com

Αν είσαι που τους «άτυχους» που το delivery του αγαπημένου σου café εν έρκετουν ως την περιοχή που μεινίσκεις, τότε σίγουρα ταυτίζεσαι με το feeling του να μπορείς να πάεις να πιάσεις -επιτέλους- τον αγαπημένο σου καφέ take away!

Εννοείται το ένα που τα τρία μηνύματά σου «έφας» το για τούτον τον σκοπό τζιαι μάλλον είδαμε  τζιαι το δικό σου story στο Instagram, όπου επόζαρες με τον καφέ τζιαι έφκαλλες selfies.

3
Έγινεν ξαφνικά… κολυμβητής!

pexels.com/Scott Webb

Μιας τζιαι εν Μάης είπες… «γιατί εν πάω μια θαλασσούα τωρά που έχω τρια μηνύματα τζιαι μπόρω; Άμπα τζιαι χειροτερέψει η κατάσταση μετά τζιαι πάθω την τζιαι εν δω θάλασσα φέτος!»

Τόσα χρόνια οι παραπάνω Κυπραίοι παν θάλασσα για να διαφημίσουν το μαγιό τους, την τσέντα, το γυαλλί του ήλιου τους τζιαι για να φαν την παττίχα τους στην άμμο! Στην πολλή την ώρα, άμαν τζιαι εδίαν τους ο ήλιος πάνω στην κελλέ, εμπαίναν τζιαι μέσα στη θάλασσα (μια βουτιά 5 – 10 λεπτά) ίσια να βρεχτούν λίο τζιαι εφκέναν. 

Τωρά, εγίναν μου ούλλοι (χειμερινοί) κολυμβητές, αφού ο τζιαιρός επέλλανεν τες τελευταίες μέρες τζιαι ούλλο βρέσσιει! Ως τζιαι τούτος εναντίον μας ρε φίλε…

4
«Εκατέβασεν» τα καλοτζιαιρινά για να εν έτοιμος!

laundrapp.com

«Τουλάχιστον εν να ζήσουμε καλοτζιαίρι (φαντάζομαι και ελπίζω!), άρα ας αλλάξω τα αρμάρκα μου τζιαι να «κατεβάσω» τα ρούχα τα καλοτζιαιρινά για να είμαι έτοιμος/η όταν φκούμε έξω!»

Αυτή ήταν μια από τις σκέψεις που επέρασαν που το μυαλό πολλών Κυπραίων τούντες μέρες και δικαιολογημένα, αφού στην καραντίνα εφορούσαμε ούλλη μέρα φόρμες ή πυζιάμες, άρα στα ερμάρια μας εξεμείναν με τα χειμωνιάτικα.

Καιρός ήταν να κάμεις τούντην αλλαγή (όι τίποτε άλλο, τουλάχιστον εσηκώθηκες που τον καναπέ)!

5
Eβούρησε στα καταστήματα!

visitlondon.com/Freepik. Image courtesy of Freepik/AIRVAT.

Όσοι «αλλάξαν» τα ερμάρια, φαίνεται εκαταλάβαν ότι εν έχουν αρκετά ρούχα, άρα έπρεπε να βουρήσουν να παν να πιάσουν! Ως τωρά εβουρούσαν για τα ρολά τουαλέττας…

Εν γνωστόν ότι ο Κυπραίος έχει μια μανιά ως προς τον υπερκαταναλωτισμό, άρα τωρά που τα πιο πολλά καταστήματα εβάλαν τζιαι εκπτώσεις – προσφορές για να τραβήσουν τον κόσμο, έχουν την τιμητική τους.

Εσύ ποια που τούτα έκαμες πρώτα – πρώτα με τη χαλάρωση των μέτρων;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending