fbpx

ACEPLAYMORE: Ο νέος τους χώρος που θα σε κάνει να χαμογελάσεις!

Τέσσερα χρόνια μετά και τα παιδία της ACEPLAYMORE έχουν επιτέλους τον δικό τους χώρο! Μπορεί να μην είναι το εγκαίνια που ονειρεύονταν αλλά σίγουρα είναι τα εγκαίνια που όλοι είχαμε ανάγκη.

Όπως όλοι ξέρουμε πια – τα χρυσά παιδία της ACEPLAYMORE αρέσκονται στο να κάνουν τον κόσμο να χαμογελά, και ελπίζουν ότι ο καινούριος τους χώρος θα κάνει ακριβώς αυτό.

Θέλοντας να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της για το καινούριο της προτζεκτ, με παλιούς και καινούριους φίλους, η ομάδα της ACEPLAYMORE, εργάστηκε σκληρά για να δημιουργήσει ένα καταπληκτικό και συναρπαστικό χώρο που να εκφράζει την ταυτότητα και την προσωπικότητα της εταιρείας.


To «σπίτι» της εταιρείας είναι προϊόν αγάπης, και ήταν στόχος από την αρχή. Το έργο ήταν δύσκολο, περισσότερο ίσως ακόμα, ένεκα και των δύσκολων γεγονότων των τελευταίων μηνών, αλλά με την αμέριστη υποστήριξη και την ανεπιτήδευτη θετικότητα των φίλων της η ACEPLAYMORE τα κατάφερε.

Ο καινούριος χώρος, στέκει περήφανα ως ενα μικρό κομμάτι νησιώτικης ζωής μέσα στην βαβούρα της πόλης, και αποτελεί μια πραγματική έφραση του τι πρεσβεύει η εταιρεία ως μάρκα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για να απολαύσει κανείς την καινούρια πολύχρωμη και ευφάνταστη συλλογή ρούχων, καπέλων και ρακετών.


Η ΑCEPLAYMORE ανυπομονεί να σας καλωσορίσει στο σπίτι της, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται να τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα και οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών της χωρίς να συμβιβάζει την ποιότητα της εμπειρίας που μέχρι τώρα μας έχει συνηθίσει.

Androcleous, 9c, Nicosia, 1060
+357 96 317 587
Hello@aceplaymore.com
http://www.aceplaymore.com
https://www.facebook.com/aceplaymore
https://www.instagram.com/aceplaymore/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending