fbpx

Κι όμως! Ελένη Φουρέιρα και Έλενα Παπαρίζου live στη φετινή Eurovision!

Μετά την ακύρωση του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, εξαιτίας βέβαια του Covid-19, η EBU ανακοίνωσε την προβολή ενός νέου show με τίτλο “Eurovision: Europe Shine A Light”!

Το συγκεκριμένο show θα το απολαύσουμε το Σάββατο 16/5 στις 22:00, από τη συχνότητα του ΡΙΚ, δηλαδή ημέρα και ώρα που θα παρακολουθούσαμε -υπό κανονικές συνθήκες- τον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Σκοπός του είναι να τιμήσει τα 41 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα λάμβαναν μέρος στο φετινό διαγωνισμό, με ένα μη διαγωνιστικό τρόπο. Το show υπόσχεται να είναι γεμάτο εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

ESCXTRA.com

Οι καλλιτέχνες της φετινής διοργάνωσης θα συμμετέχουν από την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται, στην Ευρώπη ερμηνεύοντας μια παλαιότερη επιτυχία της Eurovision, ενώ στο show θα δούμε αποσπάσματα από τα video clips των τραγουδιών που θα διαγωνίζονταν φέτος!

Την Κύπρο -φυσικά- θα εκπροσωπήσει ο Sandro Nicolas με το τραγούδι “Running”.

INFE Network

Πέραν των φετινών διαγωνιζόμενων, πρόταση να ερμηνεύσουν τραγούδια έχει γίνει και σε καλλιτέχνες, που συμμετείχαν παλαιότερα στον διαγωνισμό και μάλιστα η ενότητα που θα τους αφειερωθεί στο “Europe Shine A Light” θα ονομάζεται “Eurovision Heroes” και πρόκειτε για άτομα που έχουν αφήσει το δικό τους «αποτύπωμα» στον διαγωνισμό.

www.mononewes.gr

Από τη συγκεκριμένη ενότητα, δεν θα μπορούσε να λείπει -φυσικά- η «γυναίκα φωτιά» της Eurovision, Ελένη Φουρέιρα!

Η Ελένη Φουρέιρα, λοιπόν, επιστρέφει για τρίτη διαδοχική χρονιά στον θεσμό, μιας και αγαπήθηκε τόσο πολύ απ΄ όλη την Ευρώπη και παρά τη δεύτερη θέση που πήρε το 2018 με το “Fuego”, από πολλούς θεωρήθηκε η ουσιαστική νικήτρια του διαγωνισμού.

Μια άλλη γυναίκα που «έβαλε φωτιά» στην Eurovision είναι και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πρώτευσε στο 50ο διαγωνισμό του 2005 με το τραγούδι “My Number One”, και σύμφωνα με πληροφορίες θα τη δούμε και αυτήν στο live του Σαββάτου!

Εσύ θα παρακολουθήσεις το “Europe Shine A Light”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending